[s] Nokia 7650

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam Nokie 7650

Technicznie telefon sprawny w 100%, posiada powycieraną obudowe od normalnego uzytkowania. Posiadam wszelkie dokumenty potwierdzające leganośc telefonu. Mam także do niego dwie baterie (jedna trzyma 3-4 dni, druga 1-2 dni).

W komplecie - pudełko, instrukcja obsługi, dwie baterie, ładowarka, pokrowiec, gwarancja (nie ważna juz)

Telefon nie posiada blokady Sim-lock

Cena: 290 zł (do dogadania)

W razie pytań priv bądź tel 500 590 099

Pozdrawiam
Michał

hmm, a pompke sprzęgłową stachowi wysłałeś? Bo siano ci wysłał ładne pare miesięcy temu... Z tego co wiem

Uważajcie na interesy z kunerem...

interesy z Kunerem to sama przyjemnosc
Btw, kunerku musimy sie o skrzynie dogadac

Cytat:
2006-01-27 20:40:46, Royber pisze:
hmm, a pompke sprzęgłową stachowi wysłałeś? Bo siano ci wysłał ładne pare miesięcy temu... Z tego co wiem Uważajcie na interesy z kunerem...

o nie.. wysłałem i to dosc dawno temu, fakt raz pomylilem adresy ale drugi raz psozla, mysallem ze dopszla.. przyznaje sie ze sie zz tym schodzilo ale wyslana i to dawno

Cytat:
2006-01-27 20:42:09, toki pisze:
interesy z Kunerem to sama przyjemnosc Btw, kunerku musimy sie o skrzynie dogadac

Cytat:
2006-01-26 18:44:01, Kuner pisze:
Pozdrawiam
Michał

faktycznie starzejesz sie

Cytat:
2006-01-27 20:55:06, Kuner pisze:
o nie.. wysłałem i to dosc dawno temu, fakt raz pomylilem adresy ale drugi raz psozla, mysallem ze dopszla.. przyznaje sie ze sie zz tym schodzilo ale wyslana i to dawno

ciekawe do kogo wyslana?? napewno nie do mnie...

powinni cie stad wypi*****c za takie numery, zeby chociaz kto inny sie nie nabral i nie stracil siana...

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-01-27 22:56:21 ]
[ powód edycji: Regulamin ]