MotoNews.pl

[k] ATS classiki 13stki i inne tajlunki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1 ATS
Poszukuje - najlepiej w okolicy - ew. wysylkowo ATSikow clasik. Oczywiscie w jakies sensownej cenie - odpadaja oferty 400-600 zl.....

im taniej tym lepiej - moga byc oczywiscie do "remontu" byle proste i niebite.

2 znaczka tyl 126p w chromie - metalowego oczywiscie

3 szyby od keirowcy Secursiva - tej tzn Clima Glass

4 budki do 130/h - kapliczki w stanie idelanie bdb. Moze byc odpowiednio "stuningowana" biala tarcza i slicznym podswietlaniem w nocy. Ale musi byc na prawde z "klasa"

5 zaglowka do fotela z "exportówki" RED

mam ats classic 13'' 6'' et 30 o ile pamietam...
porste smigaly w 126, do malowania
cena 350 bez negocjacji

mozna dokladne foteczki na pa_t@wp.pl?

a ma ktos taniej???

ja mam ATS 7x13 za 128złoty z przesyłka wypolerowane z białymi srodkami - chcesz pat :>

Za drogo, pat by kcial za darmo

Cytat:
a ma ktos taniej??

Taniej? Takie rzeczy to tylko w Erze

Chłopie-gdybyś oddał je na złom na aluminium dostałbyś więcej. Zejdź na ziemię.

Ostatnio cudem wyrwałem komplet ATS-ków 6x13 za 180 PLN (oczywiście do kompletnej renowacji i jedna lekko uderzona) ale to tylko dlatego, ze była to sprzedaż wiązana i wziąłem je razem z innymi gratami za ponad 1000 zeta.

ATS-y za mniej niż 300 zeta-raczej zapomnij.

powaznie? to dlaczego osobiscie za...lilem sprawe jak na szrocie u nas latem byly odkladnie tekaie za 240 zl....a ja glupi sk..el myslalem ze 6 cali beda mi wystawac......

no ale okejos - skoro mowicie ze to taka normlana cena zatem jak widzicie sprawe tych:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81791292

i kwetsai czy beda pasowac do mojej 'czerwonosci"

kwestia jest tego typu ze maja Et wielkie jak stad do alfacentauri, reasumujac mam wypowedz, sa o kant dupy do rozbicia.

A ja sie zapytam czy 6calowe felgi np takie ATS wchodza do malucha bez problemu czy trzeba dystanse dawac ??

no to jakich dokladnie szukac? jakie maja miec et?te od Treza beda pasic?

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-01-24 21:24:59 ]

Cytat:
2006-01-24 20:28:19, stasiu pisze:
kwestia jest tego typu ze maja Et wielkie jak stad do alfacentauri, reasumujac mam wypowedz, sa o kant dupy do rozbicia.

a na ch*j mniejsze skoro te juz sa prawie na rowno z rantami nadkoli w malcu?

mam kapliczke do 130km/h

no ale ona ma zżółkła szybke..szukam nowki/idelau

Ja na swojej 131-ce mam 13x6 ET 30 i jest w sam raz-i tak szerzej od serii

chlopaki maja racje,za ile ty chcesz felgi?200 zeta za komplet?to po 50 zeta za sztuke,stalowki do malucha sa drozsze.nie przesadzajcie.kupilem kiedys takie atsyza 200 zeta ale do kompletnej renowacji.kosztowalo mnie to nastepne 200 zeta...moge sprzedac 6 cali4X100 z otworem centrujacym juz na fiata roztoczonym.czarne z polerowanymi rantami,swierzo malowane przez pomarancze.ale 400 zlotych to jest minimum...

jak sie da to i za 100 bym chcial.

odnosnie Twoich - ale takie jak ma Krzyhoo?bo krakoof niedaleko. kasa jest. kwestia fot. ugadania sie i....lansu

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-01-24 22:29:10 ]

Cytat:
2006-01-24 22:02:09, Pat_kdb pisze:
no ale ona ma zżółkła szybke..szukam nowki/idelau

żaden problem, idź do szklarza, niech ci wytnie z cienkiego szkła szybke na wymiar tego plastiku. Przejrzystosc super i tak latwo sie nie rysuje. Tylko przy skręcaniu trzeba uwazac zeby za mocno nie dociagnąc bo moze peknąc.

juz naruchalmeod Krzyhaa jak nowa

Te ATSki na allegro do ktorego dałeś linka to cena za sztuke 99x4 to jest 396zł Ja za swoje dalem 300 zł ale były juz pomalowane. Oczywiście po znajomości.