Znaczenia imion

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klik

Chyba było... a raczej na pewno tyle że nie z tej stronki

Cytat:
2006-01-20 16:54:23, storm pisze:
Chyba było... a raczej na pewno tyle że nie z tej stronki

Ale było to samo, czy znaczenia były inne?

Znaczenia były te same tylko oprawa graficzna inna
Ale może ktoś nie widział to niech sobie zobaczy co znaczy jego imie

znaczenia byly inne

Piter masz na mysli te "zboczone"?

I to tez było, ze Katarzyna niby szlachetna, godna podziwu i uznania... ble ble ble

ta... jasne.. i tak w to nie wierze...

Cytat:
Łukasz - pochodzenie tego imienia jest grecko - łacińskie, a w tłumaczeniu znaczy -urodzony o świcie lub pochodzący z Lucanii. Osoba tak nazwana jest człowiekiem systematycznym, przywykłym do stosowania w życiu wręcz naukowej metodyki postępowania., umiejącym poprawnie analizować zjawiska, posiadającym dobrą pomięć. Jest pracowity, punktualny, pilny. Nie posiada wykształcenia, mimo to zdolny jest do pewnej systematyki o organizacji życia na wzór naukowy. Na skutek braku dostatecznej wiedzy, często błądzi, ogranicza swoje działanie, zrzeka się wyróżnień i zaszczytów. Może żyć bardzo długo. Jako mąż jest przykładny, jako ojciec - wzorowy. Kocha rodzinę i tradycję. Nie znosi podróży.

e to nie o mnuie ;p

a mojego 2 imienia nie ma

Cytat:
2006-01-20 17:44:48, storm pisze:
... ble ble ble

odczep się od mojej kwestii

Praw autorskich do tego nie masz hehehe

Cytat:
2006-01-20 21:15:18, storm pisze:
Praw autorskich do tego nie masz hehehe

jak to nie --> ble ble ble (prawa autorskie: Speedmaster)

Wojtek - do celu zmierza zawsze prosta droga. Wyrządzonych mu przykrości na ogół nie zapomina. Osoba o tym imieniu jest człowiekiem energicznym, zaradnym i pracowitym. Ma starannie przemyślaną metodę pracy, umysł krytyczny, umiejący wszystko prawidłowo analizować. Ma też dobrze rozwinięty zmysł intuicji, dlatego też decyzje podejmuje szybko i trafnie. Do niektórych ludzi podchodzi z rezerwa i nieufnie. Wcześnie zakłada rodzinę, kocha żonę, lubi dzieci. W środowisku jest osoba porządna, szanowana, doceniana.

sam bym tego lepiej nie ujął

Na tyle co Cie znam to nawet by się i zgadzało

Marta - jest niezależna, o ciekawej osobowości. Uparcie darzy do celu. Osiąga sukcesy dojść szybko. Zwalcza wszelkie przeszkody. Wszystkie Marty od dziecka maja dobrze określone zainteresowania, wiedza kim chciałyby zostać, gdy dorosną i zwykle wybierają praktyczne zawody, w których można zarówno być użyteczna dla innych, jak i osiągnąć wymierne wyniki. Można zaufać jej zdrowemu rozsądkowi. Potrafi sobie narzucić dyscyplinę. Dobrze się sprawdzają w trudnych warunkach, kiedy trzeba sobie radzić w życiu przy pomocy skromnych środków. Umie zrozumieć ludzka niedolę i podnieść na duchu. W miłości Marty Są wierne.

Sama prawda

Cytat:
2006-01-20 21:41:12, storm pisze:
Na tyle co Cie znam to nawet by się i zgadzało

no ja myśle

Dominik- w przekonaniach jest konserwatywny. Posiada umysł o szerokich horyzontach, otwarty na wszystko, krytyczny w stosunku do niepewnych sytuacji. Człowiek ten woli wcześniej palcem dotknąć, niż później cały się poparzyć. Lubi dociekać prawdy. Osoby te są tak bardzo przeświadczone o słuszności swojego postępowania, że gdy ktoś chciałby, choć odrobinę powątpić, popadają w nastrój melancholii. Niekiedy taka sytuacja potrafi wytracić ich zupełnie z równowagi.

Leady to ostatnie to nie o Tobie

Edwin - brak

Cytat:
2006-01-21 19:14:57, taz pisze:
Leady to ostatnie to nie o Tobie

No nie wiem. ;]

Bo Marta jest grzechu warta!

Cytat:
2006-01-21 19:17:45, ladydark1991 pisze:
No nie wiem. ;]

to teraz juz wiesz jak mam na 2 ?