| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-01-31 15:44:38 Dziś zabrałem się za wyjęcie środkowej konsoli. I oczywiście sie nie powiodło Kożystałem z tego linku porady
Po odkręceniu zaczołem szukać tej wajchy(6) co by ja pociągnąc więc złapałem coś metalowego i pociągnołem, okazało się że to nie to i wyciągnołem jakieś metalowe ciękgno???? Moje pytanie brzmi czy w consoli bez klimatronika jest ta wajcha???? bo to ze jest jakieś dziwne cięgno to juz wiem pomocy byle szybko |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-01-31 15:48:11 "a'propos - na końcu kieszeni radia w górnej części znalazłem jakiś drut o przekroju 2 mm, zamocowany jest do czegoś z prawej strony, natomiast z lewej lata zupełnie luźno. jak namierzycie go to dajcie mi znać czy u was też tak jest. Tylko nie w tym wątku proszę!"
To co wyciagnołem to chyb aten a propos |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-01-31 19:06:56 już wiem że nie ma tej wajchy żarówki wymieniłem ale wciąz nie wiem co z tm cięgnem ..Jeszcze jedno przy cisnieniowym przełaczniku nawiewów (gdzie ma wiać) jest jeden wolny otwór bez wężyka czy tak ma być??? bo mam niebieskie zielony brązowy i chyba żóły wiem że są 4 |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-02-01 19:53:51 no to wszystkie bo napisałem żóły zamiast żółty ale kit z tym skąd to ciegno metalowe. To ustrojstwo jest zakończone zagięciem 90stopni z obu stron jeśłi ktoś wie co to i wie gdzie to powinno być to prosil bym o pomoc
|