MotoNews.pl
5 Poszukiwany Blueprint Espero (132106/0) - NT

Poszukiwany Blueprint Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś ma coś takiego, może znaleźć? Tylko nie ten z książki Morawskiego bo jest badziewny. Bardzo proszę o pomoc.

a co to jest blueprint espero?? mi to sie kojarzy z podrecznikiem do angielskiego z liceum

Blueprint to coś takiego i pilnie poszukuje takie cuś espero

A w instrukcji oryginalnej nie ma czegoś takiego?

Cytat:
2006-01-20 15:56:28, Walus pisze:
A w instrukcji oryginalnej nie ma czegoś takiego?

nie

Kurcze stanko , wydaje mi sie ze w weekend przekopalem calego neta i sie nie udalo Daewoo Blueprints patrz prawie wszystkie a esperaka nie ma

ja swojego czaasu też poszukiwałem czegoś takiego właśnie
to mój post
a do czego Ci to jest potrzebne bo moim celem było stworzenie obiektu 3D w programie zmodeler

ja mam cos takiego w orginalnej instrukcji, jak znakde to zeskanuje i przesle

te stronki wszystkie mam i też się ucieszyłem jak znalazłem espero tu zonk nubira :/ chyba nigdzie nie ma ale Wiktor zeskanuj to co jest w instrukcji

i jak tam Wiktor znalazłeś coś?

hmmm no to może inaczej, bardzo zalęzy mi na zdjęciach espero od frontu od tyłu i z boku żebym mógł sobie takiego blueprinta narysować sam ( jak ten na dole) błagam pomóżcie mi takie zdjęcia znależć, tylko nie moga te zdjęcia mieć perspektywy proste rzuty z przodu tyłu i boku , please

Cytat:
2006-02-02 10:42:25, Stanko pisze:
hmmm no to może inaczej, bardzo zalęzy mi na zdjęciach espero od frontu od tyłu i z boku żebym mógł sobie takiego blueprinta narysować sam ( jak ten na dole) błagam pomóżcie mi takie zdjęcia znależć, tylko nie moga te zdjęcia mieć perspektywy proste rzuty z przodu tyłu i boku , please

Takie fotki trzeba zrobic z jak najwiekszej odleglosci od auta z duzym zoomem zeby zmniejszyc znieksztalcenia wynikajace z perspektywy. Nie ma takich w galerii?

Cytat:
2006-02-02 10:42:25, Stanko pisze:

własnie wysłałem ci maila z tym skanem

Wiktor dzieki wielkie jak nie wiem co normalnie

to co Ci przesłalem będzie sie nadawało??