Finał polskiej Eurowizji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK

To już dzis wieczorem.... jacy są Wasi faworyci jesli jacyś w ogóle są.
Mi podobaja się dwie propozycje Maciej Silski – "Za karę" i Kasia Cerekwicka – "Na kolana''
Porażką dla mnie jest Danzel czy jeszcze którys tam zagraniczny wykonawca,przeciez to ma byc polski reprezentant.

hehe BIG CYC

Musze Cie rozczarować...ale nie ten konkurs

Cytat:
2006-01-28 17:03:47, storm pisze:
Porażką dla mnie jest Danzel czy jeszcze którys tam zagraniczny wykonawca,przeciez to ma byc polski reprezentant.

eee tam... fajny odmozdzacz

Hehe i nawet fajnie zaśpiewał ale według mnie troche wstyd by było jakby u nas wygrał.

Śpiewali też Ich Troje... piosenka może i nie najgorsza ale cała oprawa dla mnie żenada.

W ogóle jak na razie idą cienkie piosenki

Cytat:
2006-01-28 20:59:08, storm pisze:
Hehe i nawet fajnie zaśpiewał ale według mnie troche wstyd by było jakby u nas wygrał. Śpiewali też Ich Troje... piosenka może i nie najgorsza ale cała oprawa dla mnie żenada.

No ja też nie będę Torzewskiej komentować :/ Nieźle się zaczęło
Fajny był ten kolo co śpiewał tą piosenkę 'Kocham Cię'
A Ich Troje... Masakra :/ Jeszcze ten koleś co 'rapował' u nic... Bez komentarza... Mogliby sobie w końcu siana dać...

Cytat:
2006-01-28 21:28:47, ladydark1991 pisze:
A Ich Troje... Masakra :/ Jeszcze ten koleś co 'rapował' u nic... Bez komentarza... Mogliby sobie w końcu siana dać...

Dla pieniędzy tego nie zrobią

No i nasze społeczeństwo wybrało Ich Troje.

Moja fawortka zajęła 2 miejsce.... i teraz to sie ciesze że nie wygrała

Cytat:
2006-01-28 23:15:22, storm pisze:
No i nasze społeczeństwo wybrało Ich Troje. Moja fawortka zajęła 2 miejsce.... i teraz to sie ciesze że nie wygrała

Wstyd...

bajdewaj to oni moga ponownie ???

No okazuje się że mogą.

w sumie może z tą piosenka to może i nawet cos zwojują bo na eurowizji to lubia taki kicz

a moga bo skład jest inny niz ostatnio powinni się nazywać Ich Sześcioro lub Ich Wiele lub Ich Kilkoro (hehe w ten sposób mogliby przez kilka lat brac udział )

I dlatego też że Eurowizja lubi taki kicz to sie ciesze że Kasia Cerekwicka nie wygrała.

Cytat:
2006-01-28 23:49:24, storm pisze:
I dlatego też że Eurowizja lubi taki kicz to sie ciesze że Kasia Cerekwicka nie wygrała.

tu się zgodze

mnie sie tylko jedna piosenka przez ostatnie 5 lat Eurowizji podobala

ich troje wygralo? hehe znowu przegramy

Hehe ale teraz jest ich wiecej ich 2 i one 3 wiec są wieksze szanse

wieksze na przegrana chyba....

Daj spokoj Eurowizja to juz taka chala ze czym nizsza pozycja tym wiekszy zaszczyt

ja nie lubie przegrywac... a ty?