Dmuch zimne powietrze nad nogami pasarzera z rurki...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

jak w temacie, nad nogami jak widomo jest nadmuch, z niego dmucha jak trzeba w zaleznosci jak sie ustawi (ciepłe, zimne). Ja nie mam tego elementu tapicerki który sie znajduje nad nogami pasarzera i tam wystaje rurka z której dmucha cały czas zimne powietrze. Nie wiem czy to tak ma byc ?? nie widze niczego zeby gdzies to wetknac, co to jest za rurka? tam chyba jest gdzies wiatrak bo bardzo głosno jest jak sie tam głwowe przysunie a to dmuchanie z rurki nasila sie wraz ze zmiana na wyze nadmuchu.

Myśłe ze jakos rzeczowo napisalem i zrozumiece o co chodzi

Pozdrawiam

To pewnie rurka chucka norrisa i jego patent

a poza tym pierwsze słyszę rurka z zimnym dmuchem w omedze, w astrze to jest ale daje powietrze takie jak idzie ze wszystkich kanałów

o właśnie ta rurka czarna

No i już wiem . Od zablokowanego forumowicza z powodu małej aktywności SRK się dowiedziałem ze to rurka od chłodzenia schowka a jeszcze potwierdził to Stahu.

Tak że dziękuję i niedługo zabieram się do rozkręcania i podczepienia dyndającej rurki

fiu fiu jakiego schowka? zaciekawiłeś mnie możesz bardziej sprecyzować gdzie mieszczą się te rurki?

a no tego schowka głównego, przed pasażerem z przodu oczywiście sam jestem mile zaskoczony, mała pierdułka a jednak cieszy chłodzony schowek w lecie sie na pewno przyda

no super sprawa

zgadza się fajna sprawa ten chłodzony schowek tylko nasuwa się pytanie co mamy w nim chłodzić tabliczkę czekolady? nic więcej się w nim nie zmieści

sam mam klime w schowku i musze stwierdzić że nawet jeden browar tam ledwosie mieści ale bajer był jak na tamte lata dobry