KJS 5 Kwietnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktoś się wybiera czy startuje w sobotnim KJSie (jeśli się w ogóle odbędzie) to proszę o wszekie info na ten temat, harmonogramy itp. bo ja nie dam rady jutro podjechać do AK.
Z góry dzięki

Stał się CUD!!!!!!!!!! wszystko znalazłem na stronach AK a oto ten CUD

No to na prawdę CUD, tylko pytanie, czy ten KJS się odbędzie, czy też będzie jak większość kjsów odwołany!!

Raczej sie odbedzie bo dzwoniłem przed chwila i jest 20 załóg i pani poinformowała mnie ze wszystko zgodnie gdzie te stare dobre czasy

No no to AK sie postarał.Musiał chyba od kogos opier....dostac bo to co sie ostatnio działo to przekraczało wszelkie granice

ja tam chyba wystartuje punkty trzeba nabic, wiec trzymajcie kciuki

No to jutro wielki powrot na trase
Uwaga na czerwonego Puga 106...
...a szczegolnie na jego pilota (to ja! to ja!)
pozdro

--
krzychoo
Red 106 XSi co-driver

Ściskam mocno kciuki za Klubowiczów (i nie tylko), oby wam słupki od dobrej strony sprzyjały i dojazdówki szybko mijały

Jak zwykle Herbi pokazał klasę, widziałem tylko jeden przejazd, ale co to był za przejazd to wiedzą tylko ci co to widzieli

Buuuu, a nam sie wahacz zaczal urywac... Ostatnie trzy proby jechalismy na 5% (byle dojechac), podobnie jak ostatnia dojazdowke (ze Skawiny) i przez to zlapalismy 4 minuty spoznienia. Od kumpla wiem, ze i tak 12 w generalce, wiec w sumie nie najgorzej... Chociaz niedosyt pozostaje...

--
krzychoo
Red 106 XSi co-driver

Wyniki ach wyniki ! Czekamy na wyniki

veni, vidi i nie vici zabrakło 4sek do pudła i tak niezle bo 10 dini temu zdjeli mi gips, hehe 15 maja sie odgryze...

ten post ponizej to ja zamiesciłem tylko ze mi sie konto brata właczyło, musze to sprostowac bo inaczej by sie wsciekł, hehe

Dzięki Konradzie Adminie za wyniki !!!!!!!!
Wkońcu sobie poanalizuję , już myślałem ze ich nie będzie

Cytat:
2003-04-11 18:03:21, GeOff pisze:
Dzięki Konradzie Adminie za wyniki !!!!!!!!
Wkońcu sobie poanalizuję , już myślałem ze ich nie będzie

z tymi wynikami w AK to.......................................