Poldzio ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83950655

Czy blacharka naprawde byla w tak perfidny sposob spawana czy to tylko wynik dzialania jakiegos zracego srodka do sciagania lakieru i zabiegi "kosmetyczne " ????

Taaa, jasne, zespawany buehehehe...

JAk by sie uparl to by pospawal

Taa, tylko kto by najpierw tak równo rozciął dwa polonezy na połówki?

Spawem ciągłym po powierzchni blachy jest pociągnięty, pomalowany w połowie na rdzawy kolor i tyle.

co za świr - twórca

czy wy naprawde nie potraficie czytac ze zrozumieniem??

przeciez gosc pisze ze auto wyglada jakby bylo zespawane z dwoch!!!

Ludzie to mają głowe od pomysłów, wyglada całkiem sympatycznie w sensie ze ciekawie pod względem pomysłu, ciekawe jak to wyglada z blizka i co z trwałością tej jednej strony

Cytat:
2006-01-28 19:59:48, Try3ek pisze:
co z trwałością tej jednej strony

znaczy tej fabrycznej

Cytat:
2006-01-28 19:34:56, pterock pisze:
czy wy naprawde nie potraficie czytac ze zrozumieniem?? przeciez gosc pisze ze auto wyglada jakby bylo zespawane z dwoch!!!

widac niektorzy nie umieja... albo czytaja tylko naglowki aukcji

Ten gośc to ojciec mojego znajomego. Facet zrobił maaase wynalazków...

Cytat:
2006-01-28 18:43:40, jacek_s pisze:
Taa, tylko kto by najpierw tak równo rozciął dwa polonezy na połówki? (...)

U mnie w robocie (ASO BMW) blacharz kiedyś zrobił z dwóch Audi A8 jedno. Auta były przecięte na wysokości słupków B. Dach oczywiście był cały z jednej z połówek. Po zrobieniu auto zostało sprzedane i nie przypominam sobie reklamacji .

Cytat:
2006-01-29 21:56:25, Race_D pisze:
U mnie w robocie (ASO BMW) blacharz kiedyś zrobił z dwóch Audi A8 jedno. Auta były przecięte na wysokości słupków B. Dach oczywiście był cały z jednej z połówek. Po zrobieniu auto zostało sprzedane i nie przypominam sobie reklamacji .

a bo to malo takich jezdzi po polsce
nie na darmo w gazetach sa takei ogloszenia
"sprzedam cwiartke z ... "

spoko ja kiedys składałem mietka Eklasse w kombiaku.mieciu był rocznik 2000 i w momęcie dzwona miał 960km na liczniku:/ kupiła go mojego szefa znajoma z niemiec i przywiozła do polski.pierwszy blachaż wspawał ćwiare(rawy przud)2cm w lewo i ok 3 do tyłu.wiec sie kobieta wk*** i my go przejeliśmy.u następnego blachaża wstawili ta felerną cwiartke jak należy nowy dach i cała podłoge z prawej strony.poskładaliśmy go jak nalerzy w niemczech przeszedł przegląd jako bezwypadkowy(bo to nigdzie nie było zgłoszone)i kobiecina przyjechał do polski bo był umuwiony w szczecinie kierowca stara co miał wydzwonić w miecia w noc przed dzwonem zaj**** mietka i babka utopiła kupe siana bo wszystkie częsci przysyłała do nas nówki z branszwajgu.ale polak potrafi jak niemcy sie nie kapneli że mietek posklejany z 3 czyli robota była profi