śmierc pony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
video.google.com/videoplay?docid=-3380998112344998057&q=hyundai
ludziom o słabych nerwach odradzamsceny drastyczne

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-12-16 00:04:55 ]

za takie zachowanie bym wieszał ludzi i nie ważne jaka marka (był podobny filmik o Hondzie)

popieram.swinie nie ludzie.niech sam se w dupe nasypie worek soli i doleje pepsi.brak mi słów.jeszcze by troche przejechał ale.
pozdrawiam

Szkoda że nie EXPLODOWAŁ i łbów im nie pourywał .

Faktycznie nie istotne jest to że to HYU. Sam fakt bezmyślnego niszczenia i pastwienia się na aucie to już podejście BEZMÓZGIE!!!!

Ni chce mi się z resztą o tym pisać dalej...

Takim ludziom powinno się odbierać prowo jazdy, nie mówiąc już o zakazie nabywania samochodów /czarna lista/.

Ja się nie zgodzę z poniższymi opiniami. Uważam, że każdy ma prawo robić ze swoją własnością (przedmiotem), co mu się podoba. Jedynym ograniczeniem powinna być szkodliwość dla innych istot (istot, nie tylko ludzi).
Nakaz jazdy w pasach lub nakaz jazdy w kasku na motorze uważam za zbędne ograniczenie. Obowiązek montowania pasów w aucie powinien być, ale należy zostawić prawo wyboru korzystania z nich. Jak jadę na motorze bez kasku to tylko i wyłącznie mój problem.
Dodam, że zawszę jeżdżę w pasach (nawet z tyłu auta) a kask zakładam nawet na rowerze.
Dopóki ludzie na filmie katowali swoje auto, a wraku nie zostawili w lesie czy w rzece, to nic do nich nie mam. Uważam z głupie to, co robili, ale szanuję ich decyzję.

[ wiadomość edytowana przez: termos dnia 2005-12-16 11:48:35 ]

za slaby psychicznie jestem zeby ogladac takie sceny, biedny Excelek...

Cytat:
2005-12-16 11:47:39, termos pisze:
Nakaz jazdy w pasach lub nakaz jazdy w kasku na motorze uważam za zbędne ograniczenie. Obowiązek montowania pasów w aucie powinien być, ale należy zostawić prawo wyboru korzystania z nich. Jak jadę na motorze bez kasku to tylko i wyłącznie mój problem.

tutaj nie zgodze się z Tobą gdyż uważam tego typu przepisy jako powiedzmy przymus dla osób nieodpowiedzialny i z malym IQ (nikogo nie obrazając), którzy chcą ryzkowac wlasnym zdrowiem i zyciem wiadomo jak ktoś się uprze to nie będzie się stosowal

Cytat:
2005-12-16 21:10:39, speedmaster pisze:
tutaj nie zgodze się z Tobą gdyż uważam tego typu przepisy jako powiedzmy przymus dla osób nieodpowiedzialny i z malym IQ (nikogo nie obrazając), którzy chcą ryzkowac wlasnym zdrowiem i zyciem wiadomo jak ktoś się uprze to nie będzie się stosowal

prawo natury - selekcja naturalna

Oczywiście nie będę z takimi nakazami walczył, bo i tak dbam o własnie zdrowie, ale jak ktoś nowy wsiada do mojego auta, szczególnie do tyłu, to informuję, że pasy są i można je stosować. A czy się dana osoba się zapnie to jej sprawa. Chyba, że jest mi szczególnie bliska.

Mniejsza o pasy i tym podobne. Poprostu taka moja wizja świata

Nie rozumiem takiego oburzenia na potraktowanie w sposób drastyczny Excela. Owszem, głupota, ale żeby aż wieszać za to (nawet w przenośni)?

[ wiadomość edytowana przez: termos dnia 2005-12-16 21:38:30 ]

Cytat:
2005-12-16 21:36:29, termos pisze:
A czy się dana osoba się zapnie to jej sprawa.

weź pod uwagę, że taka osoba przy wypadku może siłą bezwładności zrobić krzywdę lub cos więcej

Cytat:
2005-12-16 21:36:29, termos pisze:
Nie rozumiem takiego oburzenia na potraktowanie w sposób drastyczny Excela. Owszem, głupota, ale żeby aż wieszać za to (nawet w przenośni)?

wiele osób wzięło by ten samochód z pocałowaniem reki i słuzyl by im jesczze długi czas poprostu uważam, że bezmyślność i głupota powinny być karane

A ja się zgadzam z Konradem. Moja własność to robię z nią co chcę, oczywiście w granicach rozsądku, bezpieczeństwa i nie łamiących prawa.

Nie trafia do mnie speed argumentacja że ktoś wziąłby go z pocałowaniem ręki. Jak wezmę młotek i walne sobie w monitor bo jest mój to też będzie moja sprawa, a niejeden by tez chętnie go wziął. Jakby zrobili z niego kweitnik albo mini ZOO dl aginących odmian patyczaków to też by było źle? Tylko nie piszcie że "to by się komuś/czemuś przydało" bo to co zrobili tez się przydało...ich dobrej zabawie...

Tak samo jak karanie akurat za to co było na filmie. Gdby na koniec postanowili go np podpalić, albo zrobić coś co zagrażałoby ludziom postronnym wtedy jak najbardziej jakieś reperkusje się należą

Chłopaki chcieli się w ten sposób zabawić i zrobili z tego film i niech się z tego cieszą. Ciekawe jakby wyglądał dyskusja gdyby to było auto innej marki.

Cytat:
2005-12-17 00:18:16, Tomi_Li pisze:
A ja się zgadzam z Konradem. Moja własność to robię z nią co chcę, oczywiście w granicach rozsądku, bezpieczeństwa i nie łamiących prawa. Nie trafia do mnie speed argumentacja że ktoś wziąłby go z pocałowaniem ręki. Jak wezmę młotek i walne sobie w monitor bo jest mój to też będzie moja sprawa, a niejeden by tez chętnie go wziął. Jakby zrobili z niego kweitnik albo mini ZOO dl aginących odmian patyczaków to też by było źle? Tylko nie piszcie że "to by się komuś/czemuś przydało" bo to co zrobili tez się przydało...ich dobrej zabawie... Tak samo jak karanie akurat za to co było na filmie. Gdby na koniec postanowili go np podpalić, albo zrobić coś co zagrażałoby ludziom postronnym wtedy jak najbardziej jakieś reperkusje się należą Chłopaki chcieli się w ten sposób zabawić i zrobili z tego film i niech się z tego cieszą.

dla mnie to debilizm, który w miarę moich skromnych mozliwości będę tępił

Cytat:
2005-12-17 00:18:16, Tomi_Li pisze:
Ciekawe jakby wyglądał dyskusja gdyby to było auto innej marki.

Z mojej strony tak samo napisałem to już kilka postów niżej jak również to, ze krąży po sieci podobny filmik z Hondą Civic i rekacje ludzi sa takie same wszedzie

ten fajniejszy http://video.google.com/videoplay?docid=-536137687603821282&q=hyundai a nie jakies tam debilne filmy.

szkoda auta. Ja się do auta bardzo przywiązuję i nie mogłabym tak zrobić szkoda szkoda...

no faktycznie ten film który wrzuciłes jest odjechany .WoW.co tam jest bo cos nie widze?typy trzymają fure która pali gume.WoW.to jest dopiero popis.prawdziwe kozakirozumiem ze masz coupe z 96r a chciałbys takiego ale to nie swiadczy o tym ze ten film jest extra.to ze na tamtym jest stary poniacz nie znaczy ze film jest do bani

Cytat:
2006-01-27 16:27:59, janosikxx pisze:
no faktycznie ten film który wrzuciłes jest odjechany .WoW.co tam jest bo cos nie widze?typy trzymają fure która pali gume.WoW.to jest dopiero popis.prawdziwe kozakirozumiem ze masz coupe z 96r a chciałbys takiego ale to nie swiadczy o tym ze ten film jest extra.to ze na tamtym jest stary poniacz nie znaczy ze film jest do bani

Czlowieku ja osobiscie wole stare autka sam poza coupe mam youngtimera i mam coupe z 97 i nie chcialbym nowego tiburona. Nie znasz mnie wiec daroj sobie opinie. A moj film jest 100razy lepszy niz jakies niszczenie samochodu chyba ze wolisz ogladac jak ktos niszczy samochod ale to juz twoja sprawa.

[ wiadomość edytowana przez: Daniello_ dnia 2006-02-01 04:24:47 ]

spokój bo ciachniemy topic

nie chce mi sie z tobą gadac