MotoNews.pl

[s] silnik 903 na czesci lub w calosci.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
calosc: 280zl (w czesciach jest do zlozenia, zdjeta glowica i tloki)

na czesci:
glowica 80zl
gaznik 60zl
aparat zaplonowy 30zl
tloki nominaly stan ok: 15zl za sztuke
blok silnika z walem i rozrzadem 60zl
pompa oleju 20zl
pompa paliwa 10zl
NOWE pierscienie nominalny nigdy nie zakladane itp, firma Prim, wartoscsklepowa 129zl, u mnie za 89zl lub taniej.
ogolnie caly kompletny silnik w czesciahc mam kto czego potzrebuje to pisac to sie dogadamy. pisac w temacie.

gaznik 60zl
aparat zaplonowy 30zl
i pompa oleju w jakm stanie? najwazniejsze - gaznik sprawny?? bez luzów na osce? aparat sprawny?

jelsi gaznik jest si - to klepie.

wszystko sprawne normalnie jeździło, jak wyśle wsadzisz i bedzie niesprawne to Ci wpłace pieniądze spowrotem a Ty odeślesz mi fanty. Wszytsko chodzliło ok, gaźnik nie ma luzów, model Weber 32 IBA.

to gaznik bym preferowal ale sprawdz na 1000% czy nie drga nic na osce.....moze dobiore jeszcze aparat jesli gaznik okaze sie byc okej.

nie drga czyli luz względem osi jo? prawo lewo znaczy sie?
zaraz bede lookal bo mam przed sobą to.

no to jest podstawa....mam juz dosc tego piepszonego lewego powietrza i szukam czegos dobrego....gg moje masz jak cos pisz.

pat - kolo bielska regeneruja gazniki i za tego webera spiewaja 150 zl z kurierem

znalazles jednak..mi wszdzie odpisywali ze tego modelu nierobia...ale jak widzisz 150 zl......dlatego szukam sprawnego uzywanego i tanszego.l

Pat, jak typ nie weźmie całości to zrobimy tak że dasz adres wysle Ci co tam bedziesz chciał sprawdzisz to sobie i jak bedzie si to mi wpłacisz pieniądze. Może tak być?

Cytat:
2005-11-13 22:54:56, Pat_kdb pisze:
znalazles jednak..mi wszdzie odpisywali ze tego modelu nierobia...ale jak widzisz 150 zl......dlatego szukam sprawnego uzywanego i tanszego.l

no 150 to lekka przesada wg mnie, wiec to olewam a tak czy inaczej tego wyregulowalem tak ze jest ok, czasem ma male kaprysy ale po chwili ustaja

Cytat:
2005-11-14 11:59:49, toki pisze:
Pat, jak typ nie weźmie całości to zrobimy tak że dasz adres wysle Ci co tam bedziesz chciał sprawdzisz to sobie i jak bedzie si to mi wpłacisz pieniądze. Może tak być?

myslalem ze to ja mam go zaklepany?

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-11-14 23:07:31 ]

spoko, jest dla Ciebie wiec sie nie martw. mowilem o całym silniku. idzie na czesci. wiec napisz mi priva jak robimy co mam Ci wyslac itp. No i odswierzam ogłoszenie.

glowica 80zl
gaznik 60zl
aparat zaplonowy 30zl
tloki nominaly stan ok: 15zl za sztuke
blok silnika z walem i rozrzadem 60zl
pompa oleju 20zl
pompa paliwa 10zl
NOWE pierscienie nominalny nigdy nie zakladane itp, firma Prim, wartoscsklepowa 129zl, u mnie za 89zl lub taniej.

aparat i gaźnik dla Pata wstepnie

Pompa oleju, miska olejowa, pompa paliwa wstepnie dla Arta zaklepane.

Pisac ludzie co chcecie. jest wałek blok wał korby tłoki no wsyztsko.

masz kolektor wydechowy?

mam. 20zł.
+ nowa uszczelka pod niego.

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-11-15 18:24:25 ]

no ba. ale pisze do ciebie na gg z numeru 4510880 i nic nieodpisujesz.....zalezy mi pilnie na zrobieniu tego testu czy dziala jak nalezy wiec moze byc tak jak pisales. jelsi bedzie si od razu ci wlewam $. zalezalo by mi na wysylce priorytetem jutro.

poszedl priv.

okej czekam na pacze. adresso masz w privie. prosilbym rnao prioryteta to by moz ena jutro doszlo...

okej reszta dalej aktualna. nikt juz nic nie chce?

pompa oleju, pompa paliwa, miska , bagnet, sprzedane

odświerzam