KJS MARCELINA 5.02.2006 1EL SS ADS LOK -wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W imieniu ADS Lok Zapraszam dnia 29 stycznia na 1 eliminacje Supersprint ADS LOK.
Cykl będzie się składać z 5 serii daty kolejnych na naszej stronie.
Nawierzchnia taka jak na loku - naprawde duzo Lodu i sniegu bedzie mam nadzieje.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-02-05 16:06:25 ]

no my juz sie szykujemy bedziemy gotowi na 29

Czu jak mozesz to napisz o ktorej godzinie sie to wszystko zaczyna
pozdro

Startuje ktos w klasie do 903cc?

Jak naprawie rozrusznik to ja.
no i combo startuje.
no i ew burger..
Masz szanse ... konkretne.
ps. nie wiem co z chłopakami z rzeszowa wczoraj ich powozilem na ich terenie i mowia ze pasuja...

Ja wystartuje jak kaszla naprawie bo mi sie troszke zrombal niedziala mi rozrusznik i przewod paliwowy mi pekl ale mysle ze zdarze sie z tym uporac do niedzieli i reczny by mi sie przydalo zrobic bo moze sie przydac
::

[ wiadomość edytowana przez: Burger dnia 2006-01-23 13:48:34 ]

A tak przy okazji przydal by mi sie pilot jest ktos chetny?? Jak cos to pisac

Mysle zektos sie znajdzie...
Mamy troche zapasowych pilotow...
ja z kompresorem
rzeszowiak z combem
Maca dobry pilot duzo nie wazy a trase to sie na pamiec naumiesz.
prosto miedzy zwałami sniegu...

Moze i ja wystartuje...

Btw Czuczu, robicie jakis "trening" w tym tygodniu ?

[ wiadomość edytowana przez: klr dnia 2006-01-23 15:32:48 ]

Cytat:
2006-01-23 13:53:09, Burger pisze:
A tak przy okazji przydal by mi sie pilot jest ktos chetny?? Jak cos to pisac

Burger jak chcesz to daj znać to sie zgadamy potrenujemy.. gg: 4553158 kom. 609298486

Hmmm chyba nic.
Powód prosty nie mam czym malucha zaciganac nawet bo polonez sie naprawia -znaczy rozrusznik..
A w maluchu tez zjarany rozrusznik.

Jak mi ktos pozyczy na 2 dni garaz, w ktorym da sie osiagnac okolice zera to wystartuje :/ (w moim mam -26 i w takiej temp nie bede zmienial skrzyni)

Cytat:
2006-01-24 10:35:55, klr pisze:
Jak mi ktos pozyczy na 2 dni garaz, w ktorym da sie osiagnac okolice zera to wystartuje :/ (w moim mam -26 i w takiej temp nie bede zmienial skrzyni)

mozemy sie dogadac z tym co i jak ;] ciepolo jest kanal jest niedawno byl malowany tam samochod to cieplo bylo

Czuczu podaj dokladna godzine i co i jak tylko to na LOKU bedzie czy gdzies jeszcz ?

Tylko lok.
Terening w piatek o 19,30 halmar.

No więc my z Combem stratujemy. Jezeli bedzie tak jak rok temu to trasy nie bedzie można pojebać chyba ze ktoś jest wybitnie uzdolniony. Ogulnie szykuje sie ciekawy kjs.

Synus a kto mnie to pilotował ze musialem na wstecznym jechac bo trase zamotał

Nie synys nie synyś to wtedy było po imprezie klubowej co ja do Ciebie mówiłem jedź tu a ty jechałes gdzie indziej! To nie było moja wina

Ok, startuje, ale na skrzyni,w ktorej nie ma 3... 2 wyskakuje w polowie zakretu i do tego przy redukcji z 4 na 2 zgrzyta

W piatek na halmarze tez bede.

Od i do ktorej zapisy/BK itp?

no to i my sie pojawimy