MotoNews.pl

[s] Konsolka pod przełączniki Fiat 126p ( 73-77 )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik

A - oczywiście na forum zniżka - TYLKO POZA ALLEGRO

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2006-02-02 20:25:07 ]

mimo calej sympatii..nieskomentuje ceny

bardzo dobry pomysł z ta aluminiową repliką ale czemu taka cena ?

[ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2006-02-02 22:03:41 ]

Koszty produkcji są takie a nie inne, stąd taka cena. Tak jak napisałem dla forumowiczów zniżka.

Mad a kiedy zaczniesz robic dekielki do 900 ?

wydaje mi sie ze sie nieslusznie doczepiacie ceny - jest to produkt nowy i badz co badz ktos nie robi tego tylko dla wlasnej satysfakcji - koszty produkcji swoja droga nie sa pewnie najmniejsze. jak dla mnie cena adekwatna do jakosci i zaangazowania w produkcje.

Oj żebyś wiedział że w większści właśnie dla satysfakcji Co do kolejności to najpierw będzie emblemat Abarth i miska do 126, pokrywki do 900 póżniej.

zwracam honor - myslalem ze to uzywka

co do tajli do 900 to sie rusz z tym madd

a jaki emblemat? no i tez czekam na dekielek

Panowie co wy jaka cena , cena adekwatna do jakości.
Ceny używek dochodzą do 20-30 zł plastikowych popękanych
do regeneracji .
A tu nówka sztuka i się nie ŁAMIE !!!!
Ja się skusiłem i zanabyłem polecam bo warto.

Cytat:
2006-02-04 00:02:53, poldrive-126 pisze:
Panowie co wy jaka cena , cena adekwatna do jakości. Ceny używek dochodzą do 20-30 zł plastikowych popękanych do regeneracji . A tu nówka sztuka i się nie ŁAMIE !!!! Ja się skusiłem i zanabyłem polecam bo warto.

za 30 zl to ja kupilem cale obicie plus plastyczek i przelaczniki w bdb stanie wiec Poldzik wez mała poprawke

Cytat:
2006-02-04 07:49:56, Pat_kdb pisze:
za 30 zl to ja kupilem cale obicie plus plastyczek i przelaczniki w bdb stanie wiec Poldzik wez mała poprawke

Patex
Ale ty to kupiłęś gdzie? dodaj ile sie najezdziłes po szrotach ile cie to wachy kosztowało a przy skrecaniu jak bedziesz chciał to docisnąć to ci plastik popeka. A pozatym tych plastików jak twoje jest w ch....j na rynku a takiej jak MADA nima .
I jak sie znajedzie to za 20-30 plnów, połamany plastik.