Przełącznik zespolony po raz 1000! jaki zamiennik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze o przxełączniku jest 1000 postow, ale nigdzie nie zznalazlem zamiennika
moj essi 1.6 sierpien 1990r. ma w przełączniku regulacje czasowa (6stopniowa) wycieraczek,ale ona nie dzialala nigdy, wiec jej nie ma jak sie juz dowiedzialem. mam wiec pytanie, czy jak kupie bez 6stopniowego ale z opcja tylnej wyieraczki to bedzie pasowalo w gniazda, bo co mechanik to inaczej gada

jak kupisz bez regulacji to musisz jeszcze wymienić przekaźnik na taki bez regulacji /o ile masz teraz ten czerwony z regulacją/

nie wiem jaki mam przekaznik nie patrzylem, ale ten czasowy wogle nie dziala, jest tylko jedna pozycja, jak raz w dol przelacze, a jak krece tym pokretlem to sie nic nie zmienia, czyli co jak inny przelacznik to i od razu przekaznik?

Cytat:
2006-02-01 16:37:54, fotograf pisze:
nie wiem jaki mam przekaznik nie patrzylem, ale ten czasowy wogle nie dziala, jest tylko jedna pozycja, jak raz w dol przelacze, a jak krece tym pokretlem to sie nic nie zmienia, czyli co jak inny przelacznik to i od razu przekaznik?

hmm, nie znam się na tym dokładnie ale wygląda mi na to jak byś po prostu miał przekaźnik od zwykłego przełącznika

jeżeli tak jest to zakładasz zwykły przełącznik i smiga jak ta lala /wiem bo u siebie zmianiałem na zwykły właśnie - a miałem czasówkę/