Instalacja gazowa pobiera mi za duzo pradu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam w mojej omedze instalacje gazowa lovato i od bardzo dawna mam taki problem ze podczas postoju gdy auto stoi w garazu instalacja gazowa pobiera tak duzo pradu ze po 2 dniach postoju akumlator jest rozladowany.Jak odepne kabelek z klemy od instalacji gazowej wszystko jest ok auto moze stac sporo dni i spokojnie zapala.Czy moze pobierac tak duzo pradu centralka? czy moze jakis elektrozawor jest caly czas otwarty(zalaczony)np.przy zbiorniku gazu?Gdzie szukac przyczyny w poborze produ?

tez mialem lovato II gen i nic takiego nie mialem, auto moglo stac pare dni, cos masz skopane, moze wilgoc na kablach , tylko glosno mysle

witam no tak czasem bywa w elektronice mysle ze centralka od gazu bierze za duzo amperkow i dla tego acu niema sily krecic ,podobnie mialem z to samo instalko ,gazownik musial wymienc caly komputerek gazowy i teraz jest wszystko ok ,oby niebylo tego wiecej w lavato bo bedzie juz plaga . chyle lyse czolo

hey.Mialem bardzo podobny problem na instalacji firmy BRC.Oprocz tego ze rozladowywalo mi akumulator to samochod chodzil jak chcial.Jak sie pozniej okazalo mialem zle wczytany program do kompa obslugujacego gaz (tak stwierdzil specjalista).Po wgraniu na nowo programu auto chodzi bez zarzutu a odpala nawet po 3 dniach stania na mrozie

Witam

Często słyszałem, że były jakieś przebicia, bo gazownicy źle się wpinali w instalację. Ale to głównie w zimę i w wilgotne dni.

Pozdrowionka