Kontrolka paliwa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uśmiejecie się, ale co tam, zapytam... Gdzie i czy wogóle jest kontrolka stanu paliwa (na ogół żółta i sygnalizuje że za chwilę nasz the car stanie w miejscu ) w MK6? Pytam, bo u mnie nic nie swieci, a szkoda Pozdrawiam

wyszukiwarkla twoim przyjacielem
pelno tematow na ten temat

sa w opcji XR3i/ Rs2000

standartowo raczej nie bylo

U mnie w MKVII też nie ma ale ja jeżdżę na gazie więc mi to lotto

Raczej po prostu nie masz takowej, żadko występowała stosunkowo.

To taka Fordowska tradycja z tego co wiem nie bylo w MK IV, V, VI nie wiem jak dalej bo nie zwrocilem uwagi
pozdrawiam

mkVI Ghia kontrolka wystepuje i dziala. Po prawej stronie pod zegarami. Zawsze po przeekreceniu zaplonu mi swieci chwilke.
Ale w podstawowej wersji podobno nie bylo jej, albo inaczej, byla ale nie byla podlaczona chyba

W MKV Cabrio (wersja XR) jest i przeważnie działa. Mam tez kontrolkę poziomu płynu spryskiwaczy i zachowują się one jakby były w pewnym stopniu zespolone ze sobą.

[ wiadomość edytowana przez: mleko dnia 2006-02-02 22:21:23 ]

W moim MKVI przy rozbieraniu obudowy zegarow zauwazylem ze sa tam wneki i szkielka odpowiadajace fukcji poziomu plynu do spryskiwaczy i benzyny, ale niestety nie sa przystosowane na mocowanie zarowek. Chyba nawet nie maja nawet tej folli ze sciezkami ale tego juz niepamietam.
Poprawcie mnie jak sie myle, pozdrawiam

Cytat:
2006-02-03 01:43:37, Karkol pisze:
W moim MKVI przy rozbieraniu obudowy zegarow zauwazylem ze sa tam wneki i szkielka odpowiadajace fukcji poziomu plynu do spryskiwaczy i benzyny, ale niestety nie sa przystosowane na mocowanie zarowek. Chyba nawet nie maja nawet tej folli ze sciezkami ale tego juz niepamietam. Poprawcie mnie jak sie myle, pozdrawiam

Masz rację

Wiedzę że siem chwalimy kto ma Ja tysh mam obydwie i co

Ale generalnie raczej nie było niż były

a u mnie to nawet zarowki sa powkrecane ale jesli by wszystkie kontrolki w ktorych mam ogyginalnie zarowki dzialaly to bym mial swiece zarowe w benzyniaku