Oświetlenie wnętrza - tył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
u mnie z tyłu u góry przy rączkach do trzymania są zaślepki
czy tam w innych wersjach jest oświetlenie???

a jak jest to chyba przewody u mnie też będą???

często kogoś woże z tyłu i tam by się przydało oświetlenie,
konstruktorzy wogóle zapomnieli o pasażerach , tylko nawiew zapalniczka w tym samochodzie wogóle nie ma uchwytu na kubki.
podręcznych schowków, ai ten klimatyzaowany schowek to dobry by był jak by 2xwiększy był

Trza sobie było kupić fiata muliplę miałbyś schowki

ja koło rączek z tyłu mam lampki

dzięki, nie chce nikogo rozdrażniać ale jeśli to jest samochód tej klasy powinny być jakieś udogodnienia także dla pasażerów.

Spróbuj rozebrać ten element i zobacz czy jest tam przewód do podpięcia lamki, jest duża szansa że będzie (często wiązki przewodów są kładzione niezależnie od wyposażenia). Jeśli tak, to pozostanie Ci zakupić lampki

ludzie z opla doszli do wnioku że kierowca górą a pasażer do bagażnika

No ja też mam lampki ,zrób tak jak koledzy wcześniej pisali ,ściągnij zaślepki i sprawdź czy masz kable , jak nie będziesz miał to będzie z tym trochę zabawy.PoZdRo dla wszystkich

ja tez wsenku mam lamki. nie tylko z tylu przy uchwitach ale TEZ Z PRZODU dodatkowo w kazdych dzwiach. Senator Rules

ja w dzwiach też mam lampki,a co do udogodnień to racja schowków jest mało,ale nie ma wygodniejszego auta w tej cenie,ale uchwyty na napoje mogły by byc hihi

[ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2006-02-24 08:38:44 ]
[ powód edycji: zmiana tematu ]

pod zaślepkami nie ma żadnych przewodów więc taka modernizacja odpada