MotoNews.pl

[S] Moja pomarańczka (126p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszytskich...

Do sprzedania moja pomaranczka Niestety nie uda mi sie jej utrzymac bo wyszly mi pewne niespodziewane sprawy i jestem zmuszony ja sprzedac...

Cos o autku, rocznik '88... silnik z '98 z przebiegiem 56 km, troszke obnizone zawieszenie, gestrzy olej w amorach, nowa elektryka z elx, siedzenia przednie z elx ( mam jeszcze tylna kanape, ale teraz jest zalozona inna bo ma takie fajne zaglowki), moze pojsc na tych szerokich 12" lub na zwyklych...

Autko jest w tej chwili bez OC i przegladu Skonczylo sie w zeszlym tyg. Do obejzenia jest w okolicach Katowic...

Jakby ktos mial wiecej pytan to piszcie tutaj lub na maila...

CENA DO UZGODNIENIA.

FOTKI:

ojejq a tak chcialem go zobaczyc na spocie
jaka cena orientacyjnie? moe go lykne

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-11 10:39:47 ]

Cytat:
2006-05-11 10:39:17, bartong44 pisze:
ojejq a tak chcialem go zobaczyc na spocie jaka cena orientacyjnie? moe go lykne [ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-11 10:39:47 ]

No Bartong mi tez jest strasznie przykro... Moze jeszcze nie wszytsko stracone chociaz nie wiem...

Cena orientacyjnie to kolo 200-300 zł... na bank nie wiecej... Chce tylko by sie zwrocil tak pi razy drzwi bo kupilem go za 300 zł... Wlozylem do niego nowy silnik, felgi, elektryke wnetrze... wiec to prawie darmo

kusząca cena

Bartek! nie ma sie co zastanawiać, bierz go

Cytat:
2006-05-11 11:10:43, gumbas5 pisze:
kusząca cena Bartek! nie ma sie co zastanawiać, bierz go

Hehe... Wiecie... wiem przynajmniej ze trafi w bardz dobre rece a nie w łapy jakiegos partacza

Tylko jakby cos to mam nadzieje ze jak cos bedzie przy nim porobione a bartong by go wzial to zaprosicie mnie kiedys poogladac co i jak

zdejcie wnetrza????

Cytat:
2006-05-11 11:20:28, goorek pisze:
zdejcie wnetrza????

Teraz jestem w robocie... jak przyjade postaram sie zrobic wnetrze...

Aha... drzwi sa zmienione (lewe) na pomarańczowe... ale w kolorze tego oryginalnego lakieru fiatowskiego... Bo dziadek mi w nie wjechal :/ Ale sa proste i w dobrym stanie...

moze same felgi sprzeadasz

Cytat:
2006-05-11 16:26:28, MUSEL pisze:
moze same felgi sprzeadasz

zaklepane juz od rana

Cytat:
2006-05-11 16:43:48, Krzyh00 pisze:
zaklepane juz od rana

Prawde mowi

No ja wlasnie przy nim troszke grzebalem... Te uszczelniacze popychaczy wychodzi na to ze sa dobre... Sciagnalem puszke klawiatury, przeczyscilem brzegi, zmienilem uszczelke, kanty przy klawiaturze dobrze przetarlem i jest sucho...

Chcialem sciagnac ta oslone gdzie idzie ogrzewanie... ale za duzo kopania a nie jestem w tej chwili na warsztacie wiec zakrecilem to spowrotem... nie umie tylko trafic jedna srubka z przodu silnika i troszke sobie gwizda :/ ale tylko ciut powyzej wolnych obrotow... nie wiem czy to ona czy uszczelka pod glowica :/ Ale raczej nie bo ten silnik to igla... i praktycznie dziewica wiec zobacze... Musze ta srubke wkrecic z obudowy...

Postaram sie potem obiecane zdjecia srodka zrobic... Ale jakos widze ze zainteresowanie spadlo...

Taka maszynka za 300 zeta, to za darmo.
Gdybym nie miał 6 aut, to zaraz bym go łyknął, bo czasem fajnie jest pośmigać malanem
Brać i nie wybrzydzać!

Jak daleko od Wrocławia stoi maluch? Chętnie bym go wziął ale z wro, a transport chyba wyniesie wiecej niż warty...

tez bym lyknal gdybym mial te 3 stowy teraz :/

ziomek ja na dniach dostaje odszkodowanie za mojego wiec kto wie kto wie mnie sie podoba
tylko cena ceną wiadomo nie ma sie czego spodziewac ale podloge musi miec dobra, sciane grodziowa i nadkola

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-11 22:43:59 ]

Cytat:
2006-05-11 22:43:05, bartong44 pisze:
ziomek ja na dniach dostaje odszkodowanie za mojego wiec kto wie kto wie mnie sie podoba tylko cena ceną wiadomo nie ma sie czego spodziewac ale podloge musi miec dobra, sciane grodziowa i nadkola [ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-11 22:43:59 ]

Bartong, sluchaj... podloga i wszytsko jest cacy... nadkola rowniez... jedyna rzecz jaka byla tu robiona i to nie prze ze mnie to wstawiona latka w prawym nadkolu przy progu troszke w gore, nie za duza... Nie jest ani blisko wachacza ze mialby sie razem z nia urwac ani nic...

Mysl... wszyscy mi gadaja ze szkoda... no ale sam juz nie wiem Po niedzieli okolo czwartku mam zalatwiac przeglad bo kutas u mnie go nie chce puscic rzekomo za zawias z przodu... ewidetnie sie uparl i chce w lape...

Nie wiem juz sam co mam robic.. szkoda mi troche... bo auto samo z siebie leci za tyle ile go kupilem a silnik oddaje za darmo, elektryke i wszytsko... nie wiem tylko czy wtedy zostawilbym go na felgach tych szerokich bo Krzych00 chce te felgi.. i moge troszke jeszcze na tym wyciagnac do przodu...

Serio juz nie wiem co mam robic Ehhh...

A jesli chodzi o to ile autko stoi od Wroclawia, to w przyblizeniu jest to jakies 290-300 km...

AVE GAŹNIK

!!UP!!

Dzisiaj udalo mi sie zrobic przeglad... wiec jak narazie zawieszam sprzedaz bąka... Byc moze bede sie nim dalej zajmowal skoro juz praktycznie moge nim jezdzic

Sorry za zamieszanie

trzymaj go bo fajny jest!
pozdro i powodzenia!

szkoda ,wzialbym go na katowanie na czas budowy mojego rupiecia.

Cytat:
2006-05-12 16:28:05, Bear pisze:
!!UP!! Dzisiaj udalo mi sie zrobic przeglad... wiec jak narazie zawieszam sprzedaz bąka... Byc moze bede sie nim dalej zajmowal skoro juz praktycznie moge nim jezdzic Sorry za zamieszanie

ch** z zamieszaniem dobrze że nie sprzedajesz

Cytat:
2006-05-12 21:59:02, CEHU pisze:
ch** z zamieszaniem dobrze że nie sprzedajesz

hehehe