Ciężko sie domykają drzwi co to może być

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy trzeba je podnieść? jak tak to czy może ktoś mi opisać dokładnie procedurę takiego zabiegu!
Proszę i z góry dzięki

Cytat:
2006-02-05 20:57:54, le-mar pisze:
autko po krasz tescie ??? i puszczaja spawy ?? jeśli nie to sie podłączam

nie pisałem nic o wypadku wiec nie kumam idei pisania Twojego posta!! jakbym miał po wypadku uwierz mi ze napisałbym coś w moim poście

Prawdopodobnie opadły drzwi i jest to widoczne! PYTAM JAK MOGĘ TO NAPRAWIĆ!!!!

Cytat:
2006-02-05 21:14:44, le-mar pisze:
no tak przypuszczałem ze mogłes nie wiedzieć ( nie majac auta od nowości nic nie wiadomo) i możliwe aby w stosunkowo młodym aucie tak sie stało ?? sorry za to wiec sie podłączam bo sam bym u wujasa poprawił [ wiadomość edytowana przez: le-mar dnia 2006-02-05 21:16:37 ]

Auto kupiłem od znanej mi osoby wiec nie kumam Twoich wypowiedzi!! Stary ja prosze o odpowiedz jak podniesc dzrwi a nie o jakies pierdoły!! To tyle

Jeżeli ktoś wie jak to zrobic prosze napiszcie, i chciałbym zeby pojawiały sie tutaj odpowiedzi na postawione moje pytanie/prośbę!!

ok pousuwałem bzdury
w watku
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=134315&c=45&f=20
tam wydaje mi sie jest odpowiedź?
i prosze jesli to nadal (moje wypowiedzi sprawiajaproblem) to sie zamkne
co prawda pocztek posu o innej tematyce ale reszta sie zgadza ??

czy ktoś potrafi podać wiecej szczegółów

heh znowu ja
zawias - w brew pozorom sporo elementów
a jeśli widać ze opadły to WYKLUCZAJĄC usterki pokolizyjne
możliwe są np pekniecia spawów łączące elementy zawiasu/a ( te w słupkach) nic tam nie widać ?? mogą byc milimetry
,dodatkowo sfożnie mog być zmęczone ew regolacja przestałą spełniać swoja funkcję możliwa jeszcze kwestia ostatnich "śliskich dni" u mnie w firmie w lublinie 3 facet popsuł ..... poślizgnał sie i chwycił drzwi - nie wiele ale jednak nap...lają o wnekę drzwiową ( a dodam że są wyższe niż szersze (inaczęj prąciągną na słupek)
może wnikliwa obserwacja ( porównani stron l/p coś pomoże ?)
jeszcze pytanko które to drzwi ( najgorsze są pod tym względem przednie) u mnie po kolizji najbardziej fachura narzekał

aha doczytałem kolegi post o zbieżności czy .......
te żeczy (opadnięte dzrwi i cofanie +i udeżenie w słupek maja zwiazek ze sobą ???

[ wiadomość edytowana przez: le-mar dnia 2006-02-06 22:50:58 ]