| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
luka568 Opel Omega B Lublin | 2006-02-06 16:39:20 siemanko
Byłem na myjce "ręcznej" samochód czyściótki jak nówka
tylko jeden z tych myjkowych frajerów urwał mi cymbałem lusterko wewnętrzne jak pucował tapicer.
Moje pytanie jkim klejem najlepiej je przykleić?? |
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2006-02-06 17:12:15
No to niezły syf. Ja miałem to samo i żadnym klejem się tego nie dało skleić. Za każdym razem się odklejało. A problem polega na tym, że jak skleisz, to przy wkładaniu działa zbyt duża siła (wciskasz to na kulkę) i za każdy razem pęka. A jak zaczniesz próbować kleić to na kulce, to znowu będzie za duży luz, bo przecież palcami tego nie ściśniesz, a dostęp do tego, jak już wisi jest trudny. Ja zrobiłem to na zasadzie czarnego cienkiego plastikowego paska zaciskowego (takiego, jakim się kable spina na przykład) nałożyłem troszkę kleju, złapałem paskiem, założyłem jeszcze świeże na kulkę i na tyle, na ile mogłem, to ściągnąłem tym paskiem. I było oke, chociaż żadna rewelacja. |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-02-06 17:30:10
1. Kupic nowe lusterko w ASO. 2. Obiazyc myjnie kosztami, przedstawiajac rachunek. Tak nie mozna ? |
luka568 Opel Omega B Lublin | 2006-02-06 18:01:32 tylko ten pajac urawał lusterko przy szybie
|
irek71 omega b mv6 3,0 piaseczno | 2006-02-06 18:18:15 witam
jest specjalny klej popytaj w sklepach tylko zeby mial w komplecie podklad do nalozenia na szybe pozdrawiam |
luka568 Opel Omega B Lublin | 2006-02-07 17:27:32 dzisiaj skarańcowałem tą bajere
koleś w Hanesco przykleił i jest git koszt 10 zł ale zawsze jest ale przy takiej pogodzie jak w LU wilgotności nie dali mi gwarancji że sie bedzie trzymać narzie jest git. Panowie i Panie pilnujcie cieci od myjek bo myją i psują ..... P.S moja była przynajmniej za friko |