[ZLOTY - SPOTY] Sosina 2005 12-15 SIERPIEŃ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chcielibyśmy serdecznie zaprosić wszystkich klubowiczów oraz sympatyków „The Fiat And The Furious” na zlot ,który odbędzie się w dniach 12-15 sierpnia 2005 roku nad jeziorem Sosina koło Jaworzna .
Cennik
NAMIOT - 5zł
AUTO - 5zł
WC - 1zł
PRYSZNIC - 3zł

mapa dojazdu

Wszelkie informacje na temat zlotu udziela na privie Goorek klikklik

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-03 21:22:20 ]

widze ze zapał ostygł, bo nikt sie nie dopisuje
czopuś ja jade na bank także mozesz liczyć na tylnią straż twojego kaszlolota na sztywnym

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-07-13 10:57:48 ]

zapał jest nadal , będziemy rządzić

ja jade ) a co do cennika to ceny mozna negocjowac z "opiekunem pola namiotowego"......

Ja tez. Juz nie moge sie doczekac

bede.

no ja tez bede a jak)

zapraszamy oczywiscie nie-memberow. tylko odzew na razie zerowy.

poooozdroooo

Cytat:
2005-07-14 11:03:15, stasiu pisze:
bede.

asia sprzedana w prawdziwe auto dla rolników się przesiadłeś to dojedziesz

Łukasz bo cały problem ze 2 tygodnie później jest inna impreza dla maluchowców.
I nie tylko ja tam sie wybieram a z kasą krucho.

Również będe.

hehe bede bede tez sie doczekac nie moge ah ten klimat palonego namiotu, i dresiku mrrrrrrrrr
moze tym razem maluch bedzie bardziej posluszny

Cytat:
2005-07-14 20:46:55, CZUCZU pisze:
Łukasz bo cały problem ze 2 tygodnie później jest inna impreza dla maluchowców. I nie tylko ja tam sie wybieram a z kasą krucho.

termin jest ustalony od 20 czerwca więc taki zostaje panie Jacku , teraz wybór należy do ciebie

Jak silnik wytrzyma(a powinien), w pracy będzie wolne(w poniedziałek pogadam z szefem), dostane zastrzyk gotówki (pogadam z babcią ) to będe
A może być dres bez pasków Bo mam tylko taki zielony pod kolor auta, a poza tym zgywać się będzie to wszystko z namiotem i fajkami w zielonej paczce

Cytat:
2005-07-16 00:38:45, Chudy89 pisze:
Jak silnik wytrzyma(a powinien), w pracy będzie wolne(w poniedziałek pogadam z szefem), dostane zastrzyk gotówki (pogadam z babcią ) to będe A może być dres bez pasków Bo mam tylko taki zielony pod kolor auta, a poza tym zgywać się będzie to wszystko z namiotem i fajkami w zielonej paczce

chudy nie marudz , silnik wytrzyma wpadaj na zlot będzie super

to od dzis rozpoczynam przygotowania - jutro auto oddaje do mechanika moze mi sie oda tym fusem dojechac

Cytat:
2005-07-16 12:54:27, stasiu pisze:
to od dzis rozpoczynam przygotowania - jutro auto oddaje do mechanika moze mi sie oda tym fusem dojechac

te lolek no nie masz wyjscia. teraz jedziesz sluszynym autem wiec nie bedzie problemow

Stasiek upomnij sie o MEMBERA a nie sympatyka
jedyny sluszny status dla takiej furki

teraz to chyba pol obozu bedzie moglo naraz jechac do kibla na pace

Stasiu, wpacasz 20 zl i masz

Panowie - dziekuje bardzo chetnie, ale obiecalem sobie - i tego sie trzymac bede, ze nie bede w jednym klubie z ....... kims kto jest memberem a reklamuje tu inne badziewne forum, obiecujecie ze zrobicie cos z tym ponad rok....na sosine jak i inne zloty bede przyjezdzal [ nie to co ten o ktorym mowa ] - nie widze najmniejszego problemu, do kibla tez wezme tyle osob ile sie da

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-07-17 00:17:00 ]

wolne już w robocie załatwione, bene oszczędzam jeżdżąc do roboty komunikacją miejską - więc myśle że dam rade dotrzeć Chudy nie pękaj pojedziemy razem, jakby cuś to sie bedziemy ratować nawzajemnie