| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-04 20:28:43
mozna wystarczy cio rzeka w niej woda dynamo do roweru i troche mózgu w głowie ZAKŁADKA "TOURING" |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-06 11:28:36 Ja tez nie jestem zwolennikiem tej firmy ale kazdy ich produkt z jakim sie spotkałem bardzo miło mnie zaskoczył... w prasie jak testowali tez dobrze sie o nim wyrazali... np. tu jest przykładowy test:
Auto HiFi & Tuning Mam ten numer akurat i jedyne do czego sie przyczepiaja w tescie to do zawyzonych mocy podawanych oprzez producenta, a tak to bardzo dobrze wypadł ten sprzet w tescie I jak na cene to ten sprzet naprawde jest dobrej jakosci Gdybym miał do wyboru głosniki pioneera w cenie 200zł i najwyzszy model boschmanna ktory jest w tej samej cenie to wybrałbym boschmanna Wikszoisc osob ktore mowi ze to shit itd to prawdopodobnie nie mieli wcale stycznosci z tym sprzetem i powtarzaja opinie zasłyszane od innych, a jezeli juz mieli stycznosc z tym sprzetem to raczej z tym z najnizszych serii lub jakimis podróbkami Coprawda sprzet tez nie jest idalny ale ja wypowiadam sie o nim biorac pod uwage jego ceny
Tu jest np zdjecie wnetrza boschmanna ATX990
Kiepsko nie wyglada... Widac ze nie jest to jakis hi-tec ale solidne złacza pradowe, dobrze zaizolowane, tak samo głosnikowe i ogolnie widac ze solidna konstrukcja |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-02-06 11:42:19 Szwagier mial glosniki boshmanna z jakiejs tam wyzszej ich serii i graly calkiem przyzwoicie. Tylko niestety po 2 latach zaczely sie rozlatywac... |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-06 15:24:33 buszmeny chyba mnie do konca zycia przesladowac beda
Moim skromnym zdaniem nie ma sensu sie nawet za bardzo nad tym sprzetem rozwodzic tylko spojrzec prawdzie w oczy- sa to niskie loty z niskich sfer nizinnych
nie wydaje mi sie, zeby kiedykolwiek buszmeny zrobily cokolwiek, co kogokolwiek w jakkolwiek pozytywny sposob zaskoczy. To nie jest kwestia podlaczenia buszmenow i stwierdzenia YHYYYY TAAAK YHYYY GRAJA PRZYJEMNIE tylko kwestia po odsluchu tego sprzeciku (czy to glosniczkow, czy to podlaczeniu wzmacniaczyka), porownania go do sprzetu z wyzszych polek. A tak swoja droga- pisze tego posta, jakby w pewnego rodzaju protescie. Nie wiem czy szanowne Państwo widzialo furexa - demo - calibra niebieska jak pastelowa sukienka, z disignem jakby zaczerpniętym z inspiracji wiejskim weselichem, badz tez niedzielnym odpustem, zarowno w srodku i na zewnatrz. Jesli nie to nie polecam ogladania, bo moze miec to zly wplyw na zdrowie psychiczne- mam teraz ogromny wstret podczas otwierania stron/gazet tuningowych bo boje sie, ze znowu zobacze ten kicz
Do czego zmierzam? - Tam wlasnie wrzucono sprzet buszmena Ale to nie koniec (probuje nakreslic te marke) cale auto zostalo szczegolowo opisane- z 6 stron na temat niebieskiej calibry, wszystko co tylko w nia weszlo bylo najprecyzyjniej okreslone (nazwy, firmy, marki, modele, serie, adresy) i bardzo groteskowo wygladał moment, w ktorym autor artykulu nadepnął na ten jakże śliski temat sprzętu audio... początek poszedł bez problemu- no bo radioodtwarzacz pioneera- wyskoki model, oczywiscie wszystko cacy podane, lacznie z kolorem podswietlenia a nastepnie... eeeee... yyyy... "w bagazniku sprzet audio- wzmacniacz, dwa suby i kondensator" i to by bylo na tyle
No bo glupio by wygladalo napisac ze demo na buszmenie zrobili, ale patrzac na samo auto juz z zewnatrz nie ciezko sie domyslic co jest w srodku
To tak odnosnie buszmena, szkoda kasy, na prawde szkoda kasy |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-06 15:35:08 aniu zerknij naten link co go nizej podałem ![]() |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-06 15:42:23 znam te stronke arsenie |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-06 15:51:57 skoro znasz to widziałas demokary i co nadal wypisujesz ze sie nie da ![]() |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-06 15:56:04 oczywiscie, to jest moje zdanie i mam do niego prawo
stronke znam nie od dzis, wiec na prawde mnie to nie robi
buziaki i konczmy z tymi OT, bo Ty jak Ty, ale ja musze byc grzeczna |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-06 22:13:45
No i po imprezce... a zapowiadało sie fajnie juz
|
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2006-02-07 14:30:57 ale to Ty zawsze psujesz impreze jak sie juz robi calkiem fajnie |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-02-07 15:02:13 |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-07 16:19:03
kiedys se kupie takie dwa Do tego jakis wzmaczyk efektowny i zrobie se bumcyk-łał-szał zabudowe :] |