126 atest na tekle

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. wiem ze bylo juz milion razy ale wszystko co znalazlem w wyszukiwarce nie chce sie otwierac. moze ktos z was ma gdzies na twardzielu wersje do druku bo mam zrobic przeglad a nie mam atestu, poprostu niedostalem w sklepie w ktorym kupowalem. pojechalem tam dzisiaj do tego sklepu ale przez caly luty bedzie jeszcze zamkniety. pomozcie.

terytorialni mają na swojej stronce chyba

na tłumiku masz takie B wybite wiec to starczy, zresztą do tego sie nie czepiają, znajdzie sobie coś innego

gerg napisz priva do kumpla o niku "michapa126p" on ma na 100% kiedyś od niego ten atest dostałem !!

http://dooh.virtu.pl/maluch/pliki/tekla.zip

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2006-02-07 13:30:01 ]

dooh wydrukowalem ale czy nie trzeba jeszcze jakies pieczatki czy to wystarczy?

Z tego co wiem to o tekle się czepiają jak trafisz na jakiegoś trepa na przeglądzie. Gość powie Ci że to nie jest fabrczyne a atest to nie wszystko, bo tłumik jest za głośny a takiemu nie przegadasz. U mnie się czepili kiedyś o Wypexa Twin chociaż jest cichszy od tekli i też ma atest, ale zdołałem z gościem dojść do porozumienia.

Pozdro

Cytat:
2006-02-07 13:50:30, gerg pisze:
dooh wydrukowalem ale czy nie trzeba jeszcze jakies pieczatki czy to wystarczy?

To jest dokument potwierdzający ze wszyskie tekle sa dopuszczone do ruchu. Myśle że nie trzeba pieczatki bo to nie jest sprawa indywidualna że każdą tekle trzeba homologować.

Cytat:
2006-02-07 14:19:11, leju1 pisze:
Z tego co wiem to o tekle się czepiają jak trafisz na jakiegoś trepa na przeglądzie. Gość powie Ci że to nie jest fabrczyne a atest to nie wszystko, bo tłumik jest za głośny a takiemu nie przegadasz. U mnie się czepili kiedyś o Wypexa Twin chociaż jest cichszy od tekli i też ma atest, ale zdołałem z gościem dojść do porozumienia. Pozdro

dlatego ja jezdziłęm na pracze do szkoły na przeglądy gośc tylko sprawdzał tam numery silnika i budy a teraz to albo na legnicka albo na szczecińska tam sie nie czepjają takich pierduł.

Ja tam wole dac 150zł i samochód nie rusza sie z pod bloku,
A moze atest na bredzie ?:>

Cytat:
2006-02-07 18:33:33, wrc126p pisze:
Ja tam wole dac 150zł i samochód nie rusza sie z pod bloku, A moze atest na bredzie ?:>

Moge Ci wypisac taki atest