Uwaga Wideoradary !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od początku tego tygodnia w Krakowie zaczynają się testy nowych wideoradarów Te pudełka warte po 50.000USD każde potrafi wyśledzić Wasze maszyny zrobić im zdjęcie bez względu na warunki pogodowe, czy pore dnia. Ustawiona tolerancja dla nich to 10km/h. W całym Krakowie jest 15 nowych instalacji przygotowanych pod montaż kamer, ale jest ich tylko na całe szcęście tylko 3 Ale tak naprawdę to nie wiadomo kiedy i gdzie będą montowane, bo to cały czas się zmienia.
Policja twierdzi że po 2 godzinach testów, skończył się już w Nich film Ciekaw jestem na którym jestem ja?

ja tam bym nie chcia ł takich drogich zdjeć . Znam tańszych fotografów

w W-wie zaczynali od dwóch, a teraz maja chyba pięć. (cztery na pewno)
z tym filmem to chyba gość przesadził. wydaje mi się że zdjęcia są cyfrowe i dopiero później wywoływane na papier moze pamięć mu się skończyła...

W Stalowej są już od mniej więcej roku, może trochę krócej. Skrzynek stoi kilkanaście i trzy wideoradary. Na początku mieli trochę problemów z kasą, teraz widzę że znowu migają. Podobno są ustawione na prędkość powyżej 70km/h.
pozdr

Cytat:
2003-04-07 19:11:04, Devil4u pisze:
Te pudełka warte po 50.000USD

...i każdego z nich pilnuje chyba brygada antyterrorystyczna

W okolicach Pabianic uwazajcie na Mondeo EPA H551

Jakis czas temu Grzegorz75 wysłałe mi mapkę z tymi wideoradarami,tyle ze w pliku worda.Przesłałem ją Konriemu,ale jakoś nie widać np. na klubowej.Ja się nie znam,ale czy można np wyciąć obraz z pliku worda i wstawic np jako jpg albo bmp,tak żeby tu na forum załapało jako zdjęcie?
Pzdr Grzesiek

grzesiu!
bajprosciej to zrobic uzywajac klawisza printscreen. wtedy do schowka zrzucisz wsio, co aktualnie masz na ekranie....