Migomat pożyczyć/wypożyczyć

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam...

Mam pytanko czy orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu mozna wypożyczyć migomat i za ile??

Pozdr.

Watpie zeby dało sie takie cos pozyczyc !! ? ale moze sie myle... :]

Cytat:
2006-02-10 15:03:47, chojnas pisze:
Witam... Mam pytanko czy orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu mozna wypożyczyć migomat i za ile?? Pozdr.

126 WLKP Group

Wejdź na forum ekipy z WLKP Może ktoś coś będzie wiedział

z wypozyczeniem jest raczej bardzo trudno, ale jezeli chcesz skorzystac z uslug taniego balcharza, co jakos tam zna siem na rzeczy to poslij priva do royber-a, on ostatnio robil u takiego "cwirtke" malucha

Cytat:
2006-02-10 15:21:45, wrc126p pisze:
Watpie zeby dało sie takie cos pozyczyc !! ? ale moze sie myle... :]

podobno na ul.ostatniej na górczynie wypożyczają ale niejestem pewien dlatego pytam...

Pozdr...

czemu sie mialoby nie dac.wszystkie urzadzenia mozesz wypozyczyc w wypozyczalni narzedzi...poczawszy od kompresora przez wiertarki i pily...z tego co pamietam to w kraku wypozyczenie miga kosztowalo 100 za dzien +kaucja 700...

No wypozyczenie od osób obcych to ciezka sprawa. Jesli ma ktos w rodzinie to spoko, jesli jakiś super znajomy to też w miarę ok. Ale obcy....Ja bym nie oddał maszyny w mniej lub bardziej znane dłonie. Bo cholera wie jakie głupie nawyki ma ów operator lub tez jakie posiada lub też niee umiejetności;/