Kto maluje aerografem?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Czy może ktoś z państwa ma jakiegoś znajomego/znajomą, który maluje aerografem "obrazy" na samochodach, motorach i takich tam?

Jeśli tak, poprosiłbym o kontakt.

Pozdrawiam.

a co sie kroi? jesli mozna wiedziec? czyzby essi mial dostac cos na maske :>

Mam pewien pomysł w głowie już ułożony, tylko nie wiem czy jest to:

a) wykonalne,
b) w miarę bazpieczne dla mojego domowego budżetu.

Na razie niechciałbym o tym (pomyśle, nie budżecie ) mówić, ale jak się coś wyklaruje to tak czy siak się pochwalę.

Zielak powinien coś na ten temat wiedzieć

droga przyjemnosc... jakis czas temu kiedy moj portfel byl zasobniejszy dowiadywalem sie ile trzeba siana wywalic na to. gadalem chyba z tym kolesiem , ale nie jestem pewnien:
allegro

wiec tak sama maska kosztowala 400 + lakiernik
boki 600 + lakiernik

z czego maska byla pomalowana gdzies w 70% a boki byly tylko takie male smugi z dwoch stron. do tego nalezy doliczyc podklad lakiernika, wiec tu tez dojdzie troche
ale tak ogolnie super sprawa, choc ja bym sie na to juz nie pokusil, bedac na targach motor-show w poznaniu widzialem jak kolesie oklejaja mietka... poprostu bajka (ale nie znam kosztow)

PS. zycze powodzenia bo efekt fajny

Ja mam kolege ktory sie zajmuje takimi rzeczami. Niestety niemam w tej chwili na niego namiaru ale mysle ze zrobil by to w dobrej cenie. jak bys byl zainteresowany to napisz na PRIV a ja postaram sie z nim skontaktowac i dowiedziec co i jak. Napisz jakie elementy bys chcial malowac (np maska drzwi lub inne). Zreszta jak bede wiedzial co ijak to Tu napisze

www.dode.com.pl

oprócz tego mam znajoma malarke która lubi "bazgrac sprayem" ale nie malowala nigdy aut i niestety nie ma czasu

Priv poszedł.

Też się zastanawiałem nad oklejeniem, ale w moim przypadku to niestety odpada ze względu na bliskość gorących elementów - tyle mogę narazie napisać.