MotoNews.pl
8 [S] szelki OMP czerwone i no name czarne (134739/132) - NT

[S] szelki OMP czerwone i no name czarne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szelki OMP w dobrym stanie po wypraniu będą w bardzo dobrym, kupiłem z kubłami ale teraz mam inne a te zostały, u mnie nigdy nie zakładane, ale wszystko działa, drugie czarne robione własnym pomysłem ale zdają egzamin, zresztą były one robione przez jednego z furiatów (nie chce mówić którego) ale objechały cała polske i wruciły do poznania poniżej fotki, ceny piszcie ile dacie, myśle że jak ktoś by chciał to da sie dogadać.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
więcej fotek moge zrobić dla zaintersowanych, jak by kogoś np jakieś szzczegóły interesowały.

już ja wiem kto je robił

jak narazie poszło kilka priv-ów, pierwszy poszedł od stacha więc czekam jaką cene zaproponuje, bo narazie napisał ze do dogadam.zobqaczymy co bedzie. Kolejna osoba w kolejce to Michapa126p daje 80zł a piter napisł ile chce więc odpowiedz brzmi kto da więcej, oczwyiście jak gdzieś dalej to będzie trzeba je wysłać na koszt kupującego. Czekam do końca tygodnia max do poniedziałku bo w niedzile będę miał wuchte czasu wtedy napisze kto je dostanie o ile sie wcześniej nie rozymyśli. Więc jak by co to pisać. Czarnych jak narazie nikt nie chce jak by co to one mogą iść za 40zł, a są całkiem dobre tyle że nie firmowe