Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2006-02-08 22:40:51 szelki OMP w dobrym stanie po wypraniu będą w bardzo dobrym, kupiłem z kubłami ale teraz mam inne a te zostały, u mnie nigdy nie zakładane, ale wszystko działa, drugie czarne robione własnym pomysłem ale zdają egzamin, zresztą były one robione przez jednego z furiatów (nie chce mówić którego) ale objechały cała polske i wruciły do poznania ![]() ![]() ![]() więcej fotek moge zrobić dla zaintersowanych, jak by kogoś np jakieś szzczegóły interesowały. |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2006-02-08 22:45:31 już ja wiem kto je robił ![]() |
![]() Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2006-02-09 13:05:53 jak narazie poszło kilka priv-ów, pierwszy poszedł od stacha więc czekam jaką cene zaproponuje, bo narazie napisał ze do dogadam.zobqaczymy co bedzie. Kolejna osoba w kolejce to Michapa126p daje 80zł a piter napisł ile chce więc odpowiedz brzmi kto da więcej, oczwyiście jak gdzieś dalej to będzie trzeba je wysłać na koszt kupującego. Czekam do końca tygodnia max do poniedziałku bo w niedzile będę miał wuchte czasu wtedy napisze kto je dostanie o ile sie wcześniej nie rozymyśli. Więc jak by co to pisać. Czarnych jak narazie nikt nie chce jak by co to one mogą iść za 40zł, a są całkiem dobre tyle że nie firmowe |