Dojazdowka do omesi...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
od czego pasuej dojadowka bo duze kolo zawali mi moj bestialski bagaznik

Cytat:
2004-11-24 21:30:34, michal_uaz pisze:
Witam, od czego pasuej dojadowka bo duze kolo zawali mi moj bestialski bagaznik

Od omegi

Opel standard (czyli 5x110, piasta 65 (?) mm). Dla 3-litrowych (tarcza 296 mm z przodu) musi być 15".

Vectra C ma AFAIK identycznie.

pozdr,
Robert

Witka
Na allegro gosc sprzedaje dojazdowke do Omegi gwarantuje ze pasuje nawet do tej z najmocniejszym silnikiem czyli najwieksza tarcza hamulcowa. Chce sporo bo okolo 200pln
pozdro

w kombiaku zapasówka jest pod podłogą????czy jak to tam jest

sie zgadza, pod podloga bagaznika...

Cytat:
2004-11-25 18:45:41, zork pisze:
sie zgadza, pod podloga bagaznika...

sie nie zgadza bo mam tam butle :p

a kolo lata coprawda w pokrowcu ale po bagazniku

ostatnio myslalem nad taka siatka-pajaczkiem ktory by trzymal wszystko na podlodze
zaczepy od strony klapy sa, trza poszukac czegos za kanapami, i koniec z lataniem pierdol po bagazniku

za kanapami tez sa...

Cytat:
2004-11-25 16:29:20, Nixon pisze:
Od omegi Opel standard (czyli 5x110, piasta 65 (?) mm). Dla 3-litrowych (tarcza 296 mm z przodu) musi być 15". Vectra C ma AFAIK identycznie. pozdr, Robert

Podejmuję temat.
Szukam dojazdówki. W Kraku zaproponowano mi za 280-300 zł (używkE z Niemiec) - chyba trochę drogo?!
czy możę być również 16'?
może ktoś wiedział gdzieś na Allegro, lub ma jakieś info. potrzebuję gdy zaczą sie cieplejsze dni.
pozdro

To będzie do opla pewnie

Cytat:
czy możę być również 16'?

w dojazdówce jest tylko to ważne, żeby sie jakoś powoli przemieścić do wulkanizatora..ciągle na niej nie jeździsz wiec nawet 20'może być

pozdrawiam

Lepiej stosować dojazdówkę o takim samym rozmiarze co pozostałe kółeczka ponieważ Panowie niebiescy mogą sie doczepić
dochodzenie w toku.