| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
winklerw DEADSOUL OMEGA B CD sedan warszawa | 2006-02-10 13:19:46 zwracam się z goraca prosba o pomoc po włamaniu do besti. nie moge uruchomioć auta świeci sie kontrolka uciekajacego złodzieja (auto wersja holenderska) posiadam instrukcje ale w jezyku niderlandzkim. zapisane tam czynnośc odblokowania tego ustrojstwa próbowałem wykonywać intuicyjnie , oraz kontaktowałem się z serwisem opla. wykonanie czynności podanych przez serwis równiez nic niedało. jesli znalazłby sie ktoś chetny do pomocy lub dysponuje tłumaczeniem prosiłbym o kontakt na priva. |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2006-02-11 22:13:11 hejka a jak ci sie włamali??wywalili szyba??a ja myslałem ze omka jest nie do wejscia chyba ze przez wybite okno hehe,to ja tez musze uwazac na bestje,pozdrawiam |
guard omega a Dąbrowa Górnicza | 2006-02-13 10:55:41 Witam popatrzna schemat ,jeżeli masz użądzenie alarmu to po wybiciu szyby jest załączone i nie uruchomisz pojazdu chyba że zmostkujesz oporem 10-20om |
winklerw DEADSOUL OMEGA B CD sedan warszawa | 2006-02-16 09:25:09 sprawa nieaktualna uruchomiłem bestie w trybie awaeyjnym i po pełnej obsłudze kompem jest ok
dzieki za zainteresowanie , włam był normalnie drzwiami bez wybujani szyb nic nie zostało uszkodzone próbowali rozpracować komputer ale był tak zaprogramowany że jedna niewłaściwa próba spowodowała całkowita blokade besti i tylko postepujac zgodnie z instrukcja można ja uruchomić awaryjnie i szybko udać sie do ASO na pełna obsługę kompa i zdjecie blokad. |