O szczerości zawodników GSMP:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
odkryłem prawde, oto wyremontowana seria z ritmo Piotra Zaleskiego

przewincie stronke na sam dół

sam guy croft remontował i nic nie dłubnął, toz to skandal

właśnie widać jaki on nic nie dłubany

silnik i auto robil Tadeusz Myszkier, nie wiem w czym jest problem

tak przy okazji to chcialem powiedziec ze stronka nazywa sie owners gallery a jak przyjzec sie silnikowi to np pasek rozrzadu jest najprawdopodobniej wziety od crofta(chyba ze slabo widze)

calowe paski mozna dostac i w polsce, a linka wkleiłem bo wiekszosc z nas myslała ze to faktycznie seria motor

a co do reszty to czy zaleski pozwolił croftowi wkleic foto za pasek?

toz to jak wenezuelska telenowela

pozdro

widze w integralce a ściślej evolce ciekawe rozwiązania, hehe na marginesie z taką turbiną to musi pewnie mieć z 500km tylko turbodziura pewnie z pół minuty no i chyba troche spaliny do środka wlatują a to na samej górze to chyba x1/9 bertone tak????

to u gory to lancia beta montecarlo

Cytat:
2005-11-01 21:27:08, Poramancza pisze:
... linka wkleiłem bo wiekszosc z nas myslała ze to faktycznie seria motor...

No może i seria...
Na naszych wyczynowych wałkach

Kurcze, nie zauwazylem tego watku
A o Croft'cie powiedzial mi Mruk - nic nie wspominales, Marku z Jaworzna
Jest tylko jedno "ale" ktore moze usprawiedliwiac Tomka Myszkiera - kiedy mi mowil ze to seryjne 130TC to tam na pewno byly DCOE i to chyba 40-stki a tutaj sa IDFy i wygladaja na wieksze. Wiec moze T.Myszkier jezdzi na swoim motorze a Zaleski ma swoj od Crofta? Na Ance tez p.Zaleski wbil sie wyzej w generalce niz sredni wynik Myszkiera w sezonie. Nie wiadomo czy to zasluga kierowcy czy silnika...

yapku z tarnowa:

otz istnieje taka mozliwosc mam kilka powodów by opowiadac niepotwierdzone teorie ze tych polonezów jest wiecej niz jeden
ten ktorego widzielismy na ance miał zupełnie inny odcien niebieskiego koloru na malowaniu obr, jedyne wytłumaczenie to to ze ktos przywalił dacha na treningu.. dopowiadajac sobie jeszcze roznice w innych detalach wychodziło by ze to auto zbyt szybko i zbyt wiele sie potrafi różnić, pomiedzy imprezami

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2006-02-08 23:00:31 ]

nie wiem co myslec

Ja znam za to historie "wspolwlasnosci" tego samochodu - pierwotnie byl zrobiony na bazie budy Caro, tylko przerobiony na Borewicza. Po jakims dachu czy czyms mial byc odbudowany ale Myszkier senior zaproponowal zeby nie robic prowizorki na bazie Caro tylko On da i przygotuje bude Borewicza w zamian za pozyczanie samochodu dla syna. Taka historie uslyszalem od Mruka. Moze te rozne zdjecia pochodza wlasnie z tych dwu roznych nadwozi...

A moze niebieskie pasy sa czescia oklejenia ktore sie zmienia (np. Bilstein, Comarch-CDN), sam nie wiem...

[ wiadomość edytowana przez: RooK dnia 2006-02-08 23:40:09 ]

Podszybie ma plastkiowe to jest przeróbka z Caro.

Cytat:
2006-02-08 23:58:08, pavlus pisze:
Podszybie ma plastkiowe to jest przeróbka z Caro.

albo podszybie caro w borku ....
pola numeryczne to pestka,a klasa histeryczna to już coś

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a ja wlasnie ogladalem na tvn turbo OES i byl wywiad z Zaleskim o polonezie widac chyba bylo ze to z caro przerobka po klamkach i zauwazylem ze ma regulowane kola na walkach rozrzadu

[ wiadomość edytowana przez: boombel dnia 2006-02-09 16:12:38 ]

Jagby co to Zaleski ma jeszcze takiego poldolota, ktory tez sie calkiem ladnie odpycha:

Z tego co przeglądałem fotki z GSMP o poldek Myszkiera przeszedł jakis remoncik blachy (może po dachu) i usunęli ostatnią szybkę, zamiast niej wstawili przetłoczenie z borewicza + plastikową atrapę, myślę że numer rejestracyjny był by inny gdyby buda sie zmieniła.

Co do tego pomarańczowego poldka to wystarczy popatrzeć, że problemów samochód nie ma z oporem powietrza , idzie jak przecinak.

[ wiadomość edytowana przez: ISO-lator dnia 2006-02-10 23:46:46 ]

Cytat:
2006-02-09 16:08:05, pawu81 pisze:
Jagby co to Zaleski ma jeszcze takiego poldolota, ktory tez sie calkiem ladnie odpycha:

zajebiste poszerzki-ciekawe z czego? a może home made?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek