OMVL DREAM N OMEGA 2.5l V6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prośbę czy ktoś by mi mógł przesłać swoje ustawienia instalacji gazowej, z tego samochodu i oczywiście ta instalacja.

i jeszcze jedno pytanie jaki typ reduktora macie w tym aucie MP HP STD bo ja mam MP ale jak ustawie w sofcie to za cholere nie chce prawidłowo działać i cały czas mam ustawione STD wtedy jest ok. moja oma dużo pali i chce wstawić czyjeś ustawienia gdzie jest mniejsze spalanie.

dzięki za pomoc
mój mail to irtom@xl.wp.pl

Cześć.
Gdzie i skad odczytać jaki się ma reduktor w tym OMVL.?

Bo ja nie zwracałem na to nigdy uwagi a mam duże problemy z tą instalacją.

Mam omegę A 3.0 24V

na reduktorze jest symbol, cała nazwa reduktora i między innymi jest mp lub hp u mnie jest mp, ta instalacja jest fatalna, kiedyś miałem mikser przejechałem 100kkm i nic nie dotykałem nawet filterków nie zmieniałem spalanie o 15% wyższe, przewodów tez nie zmieniałem tylko świece. przewody były z pierwszego montarzu i miały 12 lat 300kkm i działały super bez strzałów.

ja mam Ome 2.5 V6 z gazem OMVL Dream XXI a nie powiem ci jaki mam reduktor ale moge to sprawdzic i mozesz w sumie odezwac sie do mnie na priv to postaram sie zalatwic ci ustawienia moje...u mnie pali w zime 14 litrow gazu w miescie ale nie jezdze tak delikatnie...a w trasie gdzies 11-12 ale predkosc miedzy 120-160 wiec mysle ze da sie zejsc ponizej 11 litrow...pozdrawiam