ABS do auta BEZ :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam autko jak widac w profilu i bez abs gosc ma pompke i inne pierdoly do identycznego modelu moge kupic tylko czy bedzie dzialalo i jak to zrobic ????

Podczepiam sie pod posta.
Z tego co mi wiadomo to nie jest to takie proste. Co z sila hamowania? Co z podzialem tej sily?

to zalezy czy 2 lub 4 kanalowy trzeba zmieni piasty przod wszystkie rurki przykrecic do tylnej belki korektor dodac pompe wraz z instalka i kompem i wymiana CEB bo byc moze nie byc pinow pod przekazniki (2 szt) i nie wiadomo jak ma sie instalacja w komorze silnika

Cytat:
2006-02-09 14:25:48, zeberko pisze:
to zalezy czy 2 lub 4 kanalowy trzeba zmieni piasty przod wszystkie rurki przykrecic do tylnej belki korektor dodac pompe wraz z instalka i kompem i wymiana CEB bo byc moze nie byc pinow pod przekazniki (2 szt) i nie wiadomo jak ma sie instalacja w komorze silnika

NO TO DZIEKUJE POSTOJE bede jezdzil bez

Seba zakladal (przynajmniej przymierzal sie do tego) ABS do siebie, poczekajcie niech sie wypowie......

hmm,kupe roboty
Pompa inna,serwo inne,rurki inne,kupe kabli ,sterownik,pompa abs,piasty chyba tez,czujniki - czy to ma sens??

Cytat:
2006-02-09 23:25:29, Seba pisze:
hmm,kupe roboty Pompa inna,serwo inne,rurki inne,kupe kabli ,sterownik,pompa abs,piasty chyba tez,czujniki - czy to ma sens??

Właśnie chciałem napisać, że jestem zainteresowany ale już mi przeszło... hie, hie

tez nad tym myalalem ale wiece co....NIEPOTRZEBA...bez abs tez sie dobrze jezdzi

ABS przydaje się jak słabo jeździsz.. jak jesteś dobrym kierowcą to ABS może jedynie przeszkadzać :]