MotoNews.pl

Co to jest za skrzynka?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
tak z ciekawosci po lewej stronie przy nogach kierowcy jest zamontowana skrzynka podobna do komputera (motronica) co to jest?? omega a silnik c20ne skrzynia manualna, szukalem i nie znalazlem odpowiedzi

[ wiadomość edytowana przez: Stiker dnia 2006-02-11 01:09:43 ]

Czarna skrzynka?

eee... czarna skrzynka zazwyczaj jest zrobiona z tytanu (co widać na perwszy rzut oka) i nie jest podobna do komputera "motronica".

od centralnego zamka pewnie

pozdrawiam

czarna skrzynka to nie jest bo ta jest srebna a czarna skrzynka jest czerwona
od centralnego to tez nie jest bo przekaznik centralnego jest po prawej stronie przy motronicu a to jest to dokladnie wielkosci komputera i ma gniazdo takie jak komputer a dochodzi to tego czegos dosyc spora wiazka okablowania mniej wiecej tyle co do kompa !!!
jakies pomysly?

Oznaczeń żadnych na tym nie ma?
Może jakiś moduł autopilota

A może "Puszka Pandory" hehehe... Pozdrawiam

A wejdź na stronę główną -
http://www.bestiales.pl/garaz/instrukcje_schematy

Ogrzewanie i instalacja - strona 235 tego skanu - tam masz zaznaczone wszystkie puszki i moduły - położenie w samochodzie .
Masz tam dostępną pełną instrukcję do Omy A

ABS rety

ja tez w senku mam cos takiego pod fotlem. moze to od ABS-u?? dajcie znac jak dojdziecie co to

Cytat:
2006-02-11 14:08:21, Evert pisze:
A wejdź na stronę główną - http://www.bestiales.pl/garaz/instrukcje_schematy Ogrzewanie i instalacja - strona 235 tego skanu - tam masz zaznaczone wszystkie puszki i moduły - położenie w samochodzie . Masz tam dostępną pełną instrukcję do Omy A

tutaj sprawdzalem i to na 100% zadna z tych czesci

Cytat:
2006-02-11 14:20:02, SENATOR pisze:
ABS rety

sprawdzilem dokladnie jeszcze raz instrukcje i fakt jest to abs
strona 190 uklad hamulcowy dzieki wielkie za odpowiedz Wczesniej przegladalem wydrukowana instrukcje a jak drukowalem to bez rozdzialu abs

ale to trochę dziwne bo komputer abs jest montowany seryjnie pod fotelem kierowcy(c20ne)

W 1989 roku wykonano taka zmiane

i wszystko jasne ,dzięki SENATOR
nie obejrzałem w profilu który to model Omegi

[ wiadomość edytowana przez: GrzegorS dnia 2006-02-11 21:57:54 ]