Dobry Warsztat Warszawa POMOCY!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich
Mam taki problem slyszalam ze gdzies w okolicach ul. Dobrej jest jakos serwis prowadzony przez starszych panow znajacych sie na rzeczy... czy moze ktos wie dokladnie gdzie to jest? lub moze ma telefon tam? Dzisiaj cos mi padlo i wzasadzie mam unieruchomionego essiego poszla maglownica jakies elementy zawieszenia i chyba nawet sprzeglo... jednym slowem troche remontu trzeba zrobic... wiec moze ktos zna jakis dobry warsztat w warszawie gdzie mogliby mi pomoc za wmiare rozsadne pieniazki? Wdzieczna bym byla jakby ktos podal mi namiary na tych starszych panow. ale jesli nikt nic nie wie to bardzo prosze o jakiekolwiek dobre serwisy w warszawie. Pozdrawiam MadziaQDI

to co innego, ale siedzą tu ex. pracownicy ASO Forda:
Ul. Białołęcka 225 (nie 255 - tam tez jest jakiś warszat), tel. 601 243 988 lub 022 675 07 56

Na Dobrej to słyszałem, że jest jeden z lepszych w Warszawie ASO FORDA...ale czy tak rzeczywiście jest to nie wiem, bo ceny mają pewnie takie same jak w innych ASO
Na ul. Wielkiego Dębu (to chyba też Białołęka -Bródno) też jest warsztat - ktoś go polecał i nawet byłem u nich. Nic wielkiego nie robiłem, ale chyba są ok. Ceny...hmm takie sobie...

W zasadzie też szukam zaufanego warsztatu...bo WSZĘDZIE oszukują sqr@@$$#%#%-y

[ wiadomość edytowana przez: edis4 dnia 2006-02-24 11:20:38 ]

No wlasnie wszedzie oszukuja najbardziej oszukuja w BLUE CITY! tam na dole bylam tam raz, cfaniaki... wiecej nie tam nie pojade i nie polecam tego warsztatu w rzadnym wypadku. A co do zaufanego warsztatu to wlasnie takiego szukam... najbardziej takiego nie reklamujacego sie nigdzie... ja mam patent na tych wszystkich cwaniaczkom jak mi robia gdzies auto to nie zostawiam go i ide sobie gdzies tylko stoje i patrze co robia wtedy mam pewnosc ze napewno mi to zrobili i przy okazji nic nie wyjeli... polecam jak narazie sie patent sprawdza. aha i mam male pytanko czy maglownica moze sie zepsuc na jakiejs wiekszej dziurze? Pozdrawiam

szczotkarska tel. 6659386

No ja własnie przerzuciłem sie tam na Białołęcką - byłem klka razy i jestem póki co zadowolony. Funfel był tez (co prawda z Civicem), i też wszystko OK