Wazne !!! Kamizelki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Podczas 3 ostatnich imprez gdzie uzywalismy kamizelek wcielo ich az 13.

Jezeli ktos ma kamizelke a przypadkowo nie oddal to nalezy ja zwrocic jak najszybciej!

pingu zle podejscie... nie nalezy tylko prosilbys o zwrot... ja nie mam wiec czysty jestem

Cytat:
2006-02-09 14:18:02, Pingu pisze:
Podczas 3 ostatnich imprez gdzie uzywalismy kamizelek wcielo ich az 13. Jezeli ktos ma kamizelke a przypadkowo nie oddal to nalezy ja zwrocic jak najszybciej!

Ja ostatnio kamizelke miałem na sobie podczas 1/4 mili i oddałem ją GEOOwi wiec jestem czysty

ja mialem na obu 1/4 swoja kamizelke a na WOŚP mialem od pinge i oddalem (tzn. ktorys z klubowiczow mi zabral - ten ktoty je zbieral od wszystkich) wiec i ja jestem czysty

Gwarantuje ze ja jak i chlopaki z naszej ekipy oddali kamizeleczki co do sztuki.

Ja mialem na II 1/4 pomaranczowa ale oddalem.

a jak beda jakies problemy to mam w piwnicy M4 na gumowe qle, moge pomoc

Dzieki bogu u mnie z tym luzik bo ja wogólekamizelki nie miałem.

Ja oddałem ...

na pierwszej 1/4 mil też miałem kamizelke i jak kończyłem "
robote" to kamizelke na szybko oddałem Jołkiemu myśle że dał ją tam gdzie powinna wrócić więc ja jestem czysty

tez oddałem kamizelke wiec mam czyste konto

ja ostatni raz miale kamizelke na wospie i tez ja zwróciłem. Wiec jestem czysty ja łza

mialem na 2 1/4 i je zwrocilem.
na wospie mnie nie bylo na przygotowaniach

kurcze a myslalem ze mi sie upiecze

przyznaje mialem na ostatniej imprezie na sobie kamizelke i to nie jedna a 13 na raz ale jakos zapomnialem oddac
sorki ale mama wyprala i wszystkie 13 sie skurczylo
i tak zalalo pola pszenicy
a teraz sam jestem dziadkiem

wiec kamizelek nie oddam

Slawek oddaj bo przez Ciebie nie bedzie juz ani jednej dyskoteki samochodowej!!!!!:

Cytat:
2006-02-11 08:38:08, skarap pisze:
Slawek oddaj bo przez Ciebie nie bedzie juz ani jednej dyskoteki samochodowej!!!!!:

Przecież to wkręt nudziło chyba nam sie wczoraj hehe "i tak zalało pola pszenicy"

Ja mam jedna kamizelke i mam tez z 4 plastikowe plakietki z 1/4 przywioze na spotkanie

Ja co miałem na 1/4 wszystko oddałem konto mam czyste.