Kapec, zakret, 80km/h, znak drogowy a teraz blacharz:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Wczoraj gdy wracalem do domu mialem przykre zdarzenie. Jadac ok 80km/h na zakrecie zlapalem przyslowiowa gume i moja omesia zaczela "latac" od jednej do drugiej strony. Cudem udalo mi sie ominac drzewo ale niestety skosilem lewym bokiem znak drogowy. Skutki sa takie: do wymiany:dzwi kierowcy, dzwi pasazera, prog + nie wiem co bedzie z moim alusiem gdyz jest troche wgnieciony od srodka Jutro jade zawiesc autko do blacharza, na dzien dzisiejszy licze ze bedzie mnie to kosztowalo ok tys zl noo ale zobaczymy ile mi zaspiewa

Czytam ten post (oczywiście również ubolewam nad twoją stratą) i zastanawiam się czemu ma służyć , gratulowac mamy czy zbiorowo opłakiwać

Cytat:
zastanawiam się czemu ma służyć

Moze kolega chce nas przestrzec przed uzywaniem uzywanych albo nalewanych opon ?

Cytat:
2006-02-13 21:40:54, Vino pisze:
Moze kolega chce nas przestrzec przed uzywaniem uzywanych albo nalewanych opon ?

vino sam zakładasz używki od helmutów i sie czepiasz a tak poważnie to wole micheliny używane od niemca 2 sezony jak polskie szity które do c 330 sie nawet nie nadają

Cytat:
2006-02-13 18:31:27, kuma85 pisze:
Witam Wczoraj gdy wracalem do domu mialem przykre zdarzenie. Jadac ok 80km/h na zakrecie zlapalem przyslowiowa gume i moja omesia zaczela "latac" od jednej do drugiej strony. Cudem udalo mi sie ominac drzewo ale niestety skosilem lewym bokiem znak drogowy. Skutki sa takie: do wymiany:dzwi kierowcy, dzwi pasazera, prog + nie wiem co bedzie z moim alusiem gdyz jest troche wgnieciony od srodka Jutro jade zawiesc autko do blacharza, na dzien dzisiejszy licze ze bedzie mnie to kosztowalo ok tys zl noo ale zobaczymy ile mi zaspiewa

Nie ma żadnego pytania...trudno wyczuć o co chodzi

oj tam. pożalił sie kolega i kto chce niech mu współczuje-ja współczuje kosztów

ps. to jak długi był ten zakręt??Za późno może zauważyłeś ze ściąga autem i dlatego sie tak stało...
Mój kolega sie szarpał z samochodem przez 5 km bo mu ściągał w lewo-zatrzymał sie dopiero pod domem i zobaczył przyczyne
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: omegafan dnia 2006-02-13 22:26:53 ]

Cytat:
vino sam zakładasz używki od helmutów i sie czepiasz

fomin, skad masz takie nieprawdziwe informacje ?

Cytat:
2006-02-13 22:39:37, Vino pisze:
fomin, skad masz takie nieprawdziwe informacje ?

coś ty taki poważny
żarty sie ciebie ostatnio nie imają

Powazny ?

Po czym wnosisz ?

Cytat:
2006-02-13 23:27:11, Vino pisze:
Powazny ? Po czym wnosisz ?

e szkoda poszedłem spać
pobulgotalibyśmy

Musialem poprostu sie wyzlic, nie prosilem o komentarze a tymbardziej te negatywne

Autko jest juz u blacharza, liczy sobie ok 1 tyś zł + 2 dzwi ktore musialem zalatwic sam. Razem wyjdzie ok 1 270zl noo ale zobaczymy jak bede odbieral auto.