Wynieniłem przewody WN i olej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wymieniłem sobie wlasnie przewody WN po 15 tys ktore zrobilem w ciagu pol roku, i olejek i silnk jakos zaczal rowniej i ciszej pracowac Wczesniej mialem przewody Sentexu i nierownomiernie mi motor chodzi a teraz mam JANMORU i jest git.

Cytat:
2006-02-12 19:50:05, misiekwwa pisze:
.. Wczesniej mialem przewody Sentexu i nierownomiernie mi motor chodzi a teraz mam JANMORU i jest git..."

Do pierwszego "ruszenia"....potem już "git" /raczej/ nie będą .....ale przynajmniej masz...najtaniej jak można .

Nie wyciągaj, nie zmieniaj świec (dlaczego nie wymieniłeś teraz?) ...będzie dobrze....chyba

Mam 3 autka ktore jezdza na tych przewodach i na lpg juz poltora roku i nic. Swieczki bede wymienial na wisone

Ja na przewodach Janmor'a jeżdżę odkąd kupiłem Esperaka tj. od kwietnia 2004r. Przewody przyszły razem z autem i nie wiem jak długo już są (jeśli chodzi o ścisłość). Mam gaz, który był założony zaraz po kupnie samochodu i jak dotąd raz mi strzelił. Strzał był raczej z mojej winy bo za bardzo zdławiłem samochód przy wjeżdżaniu pod wzniesienie.
Olej co 10tys, filtry powietrza i gazu oraz świece zależnie od potrzeb.

Ja jeżdżę na semtechach i świecach NGK. Już gdzieś na forum się pytałem, ale jakoś nie było odzewu - jeździł ktoś może na przewodach NGK?

Cytat:
2006-02-13 20:07:17, slayter pisze:
jeździł ktoś może na przewodach NGK?

Nie masz innych problemów. Ja kupiłem przewody marki jakiejśtam, a miesiąc temu poprosiłem o świece typu cośtamcośtam (wg serwisówki) i dostałem jakieśtam. Nawet nie pamiętam jakiej marki były.

A pamiętasz w jakim samochodzie zamontowałeś?

Cytat:
2006-02-13 21:38:47, slayter pisze:
A pamiętasz w jakim samochodzie zamontowałeś?

Kable tak, bo sam montowałem, ale świece to nie bardzo... gościu wymieniał, a ja na fajce byłem

Dlatego nie palę - wszystko mam pod kontrolą.

Cytat:
2006-02-13 21:46:48, slayter pisze:
Dlatego nie palę - wszystko mam pod kontrolą.

To nie kupuj nigdy nowego auta na gwarancji. W ASO zwykle nie wpuszczają na halę

Nie ma obawy. Teraz jak będę kupował samochód to będzie to 10 letni golf tdi zczipowany i koniecznie z przyciemnianymi szybami, nakleją pioneer na tylnej szybie...no i oczywiście przewodami i świecami NGK.

Cytat:
2006-02-13 21:57:04, slayter pisze:
Nie ma obawy. Teraz jak będę kupował samochód to będzie to 10 letni golf tdi zczipowany i koniecznie z przyciemnianymi szybami, nakleją pioneer na tylnej szybie...no i oczywiście przewodami i świecami NGK.

TDi i swiece/przewody?? pamietaj koniecznie o swiecącej antence i dwururce z Biedronki!!

To niemożliwe!!!
Samochód moich marzeń i wzdychań bez ŚWIEC ENGJEKA!!!
To kupuję beemkę w E 32. Ale już dubeltówką z tyłu.

mój ojciec miał świece NGK i mu wessało( a może ydmuchnelo- nieważne i tak jej jeszcze nie znaleźliśmy, a silnik chodzi ) elektrode