Elf start 15 W 40

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, jak w temacie, co uważacie o tym oleju? może ktoś z was już go używał? a moze lepszy jest elf sporti?

wyszukiwarka parwde ci powie pełno watku o olejach)))

Cytat:
2007-01-13 11:57:30, piotrek_87 pisze:
wyszukiwarka parwde ci powie pełno watku o olejach)))

czy ktos mi odpowie????????/

Elf, Mobil, Valvoline, Ford 15W40 - lej co Ci się bardziej podoba, np. wybierz ładniejsze opakowanie)) wszystkie są do siebie podobne. Każdy z nich jest dobry. Tylko nie lej przypadkiem Castrola dla aut, które przejechały więcej niż 100000 km, pozostawia mnóstwo nagaru i brudzi !

Witam!
Mam pytanko i ciekawią mnie wasze opinie; co sądzicie o olejach kupowanych w marketach typu tesco,auchan?
Od dziś jest promocja w Tesco 20% na wszystkie oleje (prócz jadalnych).
Z góry dzięki. Pozdrawiam

chyba można taki z promocji kupić.. ew. sprawdzić date produkcji i czy napewno to org. olej, ale podejżewam że nie ma tam żadnego haczyka

Właśnie kusząca propozycja ale raz sparzyłem się już takim olejkiem.Może to akurat tylko ten był lipny, bo kupiłem Castrol 15W40 do diesla i jak do tej pory auto od wymiany do wyniany brało 0,3l oleju to tego Castrola po 5000km podziało się 0,5l.
Więc szybko wymieniłem na Esso i jest gitara(nie bierze go). Więc nie wiem czy markety typu Tesco, Auchan nie mają tych olejków z jakiegoś odrzutu.