Obdarty Zderzak ... jak zamazać..??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problemik bo ktos mi walnoł w przód... i zadarł mi zderzak nie wspominając o cofniętym troche i przekrzywionym reflektorze... ale to nic... pytanie jest o zderzak.. jak mam zlikwidować zadrapanie na gumowej jego części... papierem ściernym wyszlifować i czarną pastą czy może sprayem..?? co zrobić... bo nie ładnie to wygląda
>>>

[ wiadomość edytowana przez: NightFox dnia 2006-02-22 20:22:56 ]

chyba zderzak

weź pastę polerską lekkościerną i spróbuj jak wyjdzie

polecam TEMPO

pozdro

Pastą polerską to co najwyżej jeszcze bardziej wyczyści. Pozostaje papier ścierny + czarny mat w spraju. Robiłem w ubiegłym roku. Wyszło idealnie.

Cytat:
2006-02-23 07:03:01, piotr_ek pisze:
Pastą polerską to co najwyżej jeszcze bardziej wyczyści. Pozostaje papier ścierny + czarny mat w spraju. Robiłem w ubiegłym roku. Wyszło idealnie.

Dokładnie tak. Zderzak jest wykonany z masy koloru brudnoszarego, więc jeśli zedrzesz lakier to zobaczysz to co na fotkach. Tylko malowanie pomoże.

Cytat:

I tak też zrobie...dzięki...!!!

tez mi przytarl sasiad autko, w tym samym miejscu (chyba jakies pechowe) tylko mniej drastycznie bo przytarl opona (trzeba umiec).

zmotywowalo mnie to do tegorocznego malowanka czarnym matem tych plastiksow na okolo samochodu, co na wiosne uczynie