Nie do wiary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie do wiary
Zbliżał się zwykły wieczór .Nad Krzeszowicami zapadała ciemność. Jak co parę dni dwóch młodzianów wyjeżdżało poszaleć swoimi 35 konnymi potworami w pobliskie lasy. Na ostatnim skrzyżowaniu przed upragnioną wolnością rozmyślali o pięknych slajdach oraz wyuzdanych laskach ze swoich komputerów (heheh). Droga wolna ,pierwszy biały maluch z klatką rusza z ogłuszjącym wręcz dzwiękiem płynącym z niklowanej końcówki wydechu typu tekla , jadący za nim seryjny maluszek próbuje dotrzymać mu kroku . Biały potwór na 2 wchodzi w pierwszy ciasny zakręt pięknym poślizgiem , który niestety wbrew woli kierowcy nie chce ustąpić , siła odśrodkowa (chyba) jest tak duża , że malucha obraca tyłem do kierunku jazdy ,a jadący za nim przyszły mistrz polski z wielką wprawą skręca kierownicą aby uniknąć staranowania swego przyjaciela . Niestety próba ominięcia nie powiodła się i zielony maluch z wielką gracją (hehehe) uderza , lewymi drzwiami w przód 35 konnej białej bestii.
Ps: wszyscy przeżyli a biały maluch jest właśnie hospitalizowany.
BB
konrad don't kill me!!!!!!

No prosze prosze, Bartek dziennikarstwo to Twoje powołanie. Nie pozostaje Ci nic jak szukanie sensacji cieszę się że mogłem pomóc, ale cholera mnie bierze na myśl że brakło 5cm żeby ani biały, ani zielony który w prwadzie jest koloru gołąbkowego, ale niech już będzie nie poniósł żadnych strat

no no bujak dobre dobre nawet powidzial bym zajebiste mowisz ze co dostales z matury ?? bo jak cos to bedzie sie trzeba przejsc do tych co sprawdzali

taaaa chwalcie sie że jeden w drugiego przydupcył ładnie ludzie z was polewają jak to czytają
Bujak będziesz pisał sprawozdnia z kręciołów, nie wymigasz się

A pamiętacie jak nie powiem kto powiedział coś pod Krakchemią, a mianowicie że jaki się LUDZIE naoglądają Czopika to potem wzrośnie statystyka wypadków a tego dnia 3 klubowiczów podniosło tą statystykę.
P.S.
i Czy to nie były prorocze słowa:

To sie nazywa profesjonalne zabezpieczenie trasy

no no ogladanie jest czasami bardziej niebezpieczne niz jazda bez ogladania takiego np czopika a co do bujaka to hehehehehe jestem za tym zeby pisal sprawozdania :>

Łukasz zarzuc jakies fotki z crashu