| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-08-25 21:35:49 Słuchajcie drodzy klubowicze, we Wrocławiu w dniach 2-3.09.2006 w Hali Ludowej będą się odbywać mistrzostwa Polski w Car-Audio. Jeśli jesteście zainteresowani, to dajcie znać w Tym wątku. Może jakiś mini spot zorganizujemy w tym regionie. Ja mam zamiar spędzić tam weekend, miło by było gdybym spotkał klubowiczów z tamtych regionów . Zapraszam wszystkich chętnych i ciekawych . Będzie co oglądać i posłuchać. Kilkadziesiąt najciekawszych aut z kraju wraz z samochodami demo różnych firm (między innymi małżeństwo hyundai + sony), samochody zawodników na światowym poziomie. Impreza warta odwiedzenia .
Wszystkich chętnych zapraszam do Wrocławia . Proszę napiszcie kto zawita we Wrocławiu w tym terminie ... . |
Richie HF MEMBER Hyundai Pony Katowice | 2006-08-26 10:10:43 Narazie nie obiecuje ze bede, ale juz dzwonilem do rodzinki we Wroclawiu ze chcialbym przenocowac wiec nocleg juz mam zalatwiony . Teraz zostaje juz tylko wyszykowac autko zeby dojechalo .
Jak dam rade to bede |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-09-02 19:30:25 Richie, ja będę jutro od rana do popołudnia, może się gdzieś tam znajdziemy ![]() |
kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2006-09-02 21:33:41 a Ja Wam cos powiem - dzis byłam we Wrocławiu i lipa jak chol... mało samochodów, niema co oglądać jest kilka fajnych autek, ale tylko kilka... po godz juz stamtad ucieklismy
ale jezeli chodzi o spocik to moglabym sie pojawic oczywiscie z Kuba!!!!!!
wiec jak kto jutro bedzie??? |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-09-03 21:20:21 A więc byłem i widziałem , fakt - autek było raptem kilkadziesiąt, z tego wartych uwagi kilka, a wartych posłuchania kilkanaście .
Nie jest to szokująca impreza, ale osobiście mam do tego sentyment . Rozglądałem się za klubowiczami, jednak nie udalo mi się kogo kolwiek spotkać .
Poniżej zamieszczam kilka zdjęć z imprezy:
Fakt, nie było zbyt wiele, ale jakość zastąpiła ilość |
kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2006-09-03 21:23:51 bolls przepraszam ja byłam wczoraj i dzis juz nie moglam przyjechac... ale zauwazylam,ze nic nowego, to co bylo wczoraj to i dzis było... tez dodam zdjecia jak je tylko zrzuce z aparatu... pozdrowionka |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-09-03 21:36:03 He he he, dwudniowa imprezka, pewnie najciekawszy był wieczór z soboty na niedzielę . Ale najważniejsze, że było kilaka samochodów extremalnie stuningowanych, z wielona nawinkami instalacyjnymi . Piękne kolory kameleona z dodatkami miki, do tego maksymalne obniżenie auta (około 3cm do asfaltu ) i bajeranckie wykończenie wnętrza oraz masa dodatków działających na wyobraźnię . Kimsi, następnym razem , będziemy wspólnie pstrykać zdjęcia i podziwiać wyobraźnię naszych firm tuningowych i montażystów Car-Audio .
[ wiadomość edytowana przez: Bolls_no1 dnia 2006-09-03 22:23:36 ] |
kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2006-09-03 21:47:54 no wlasnie... ciekawi mnie jak te obnizone samochody poradziły sobie z wrocławskimi drogami
acha Bolls - był wczoraj ten Twój znajomy co był z Dobiegniewie zaprezentowac swój sprzecik
|
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2006-09-03 22:22:09
Na lawetach nie było większych problemów
To typowe auta demonstracyjne, jeźdźą na minimum ośmiu kołach lawety
Z tego, co wiem, to nadal jest mistrzem w swojej klasie . I chwała mu za włożony wkład indywidyalny i nie mniej za gotówkowy ... , chociaż nie umniejszjąc wyników, ten gotówkowy był bardziej znaczny Po prosty, kolejny rok na topie Wielkie gratulacje . Niech mu się wiedzie. trzymam kciuki ![]() |
kimsi_3 HF MEMBER Hyundai GK FZ Coupe ... Świdnica | 2006-09-05 11:44:27 oto kilka fotek z soboty:
![]() |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2006-09-06 14:42:12 Getz piękny ![]() |
HaGie HF MEMBER hyundai getz Lublin | 2006-09-06 15:28:30
a ten getz to dalej jest Rexcorrus-a ? bo kiedys mi pisal w mailu ze go sprzedal... |