Walentynki ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeszcze tylko parę godzin będzie trwało to święto ....

Dla naszych kobiet, dziewczyn i dziewczynek,
wszystkiego cudownego w dniu Walentynek,
Ścielimy przed Wami ten radośnie kwiecisty dywanik,
byście po nim stąpały i na strony Forum często zaglądały

dołaczam się do życzeń.......

A nie 8 marca ?

Walę te tynki...

Dziękuję jako jedna z kobietek naszego forum

ja też dziękuję

Jak to miło, że Heniu pamiętał o Walentynkach. Więc także i tobie ślę uściski i serducha walentynkowe.
Także wszystkim bywalcom forum,,,,miejcie sie jeszcze te kilka chwil walentynkowo

Ja rowniez dziekuje Strasznie zaluje, ze nie bylam na katowickim zlocie, bo jak mi Krzysiek teraz opowiada, ile to smiechu mieliscie..

Pozdrawiam serdecznie i zycze milego, niestety konca juz, Walentynek, takze wszystkim Panom Bo to wspolne "swieto" dla wszystkich ::

[ wiadomość edytowana przez: Keighty dnia 2005-02-14 23:21:44 ]

I wystarczy, bo w kategorii NAJDURNIEJSZYCH I NAJDEBILNIEJSZYCH ŚWIĄT Walenie Tynków zajmuje zaszczytne pierwsze miejsce!

Cytat:
2006-02-13 20:57:29, piotr_ek pisze:
I wystarczy, bo w kategorii NAJDURNIEJSZYCH I NAJDEBILNIEJSZYCH ŚWIĄT Walenie Tynków zajmuje zaszczytne pierwsze miejsce!

Cytat:

zgadzam się...
ja tam wolne 12 luty... szczególnie w tym roku...

Piotrek na ciebie zawsze moge liczyc. Jedyny normalny bez wazeliny

Cytat:
2006-02-13 21:28:15, Bartek1112 pisze:
Piotrek na ciebie zawsze moge liczyc. Jedyny normalny bez wazeliny

Od kiedy Ty Bartek za Piotr'kiem jesteś?

Starzeje sie

Cytat:
2006-02-13 21:34:51, Bartek1112 pisze:
Starzeje sie

A co Ty myślisz, że ja nie?
Każdy...

Cytat:

Piotrek jesteś the best

Poprostu zaczynam go rozumiec i ten popiepszony swiat. Dobra bo OT sie robi i nie na temat

Cytat:
2006-02-13 21:34:51, Bartek1112 pisze:
Starzeje sie

Zbliżasz się do "kryzysu wieku młodzieńczego" (ja mam to już za sobą). Nie możesz już tyle wychlać co kiedyś, nowa muzyka Cię nie rusza, a nawet wkurza, łazisz wieczorami po barach, rano wypijasz obowiązkowo kawę, po obiedzie jesteś senny itp. itd.

Cytat:
2006-02-13 21:42:37, piotr_ek pisze:
Zbliżasz się do "kryzysu wieku młodzieńczego" (ja mam to już za sobą). Nie możesz już tyle wychlać co kiedyś, nowa muzyka Cię nie rusza, a nawet wkurza, łazisz wieczorami po barach, rano wypijasz obowiązkowo kawę, po obiedzie jesteś senny itp. itd.

piotrek to ty StaRa Dupa JeStes

a co do pańi wielkie

Cytat:
2006-02-13 22:28:58, patrykowski pisze:
...." a co do pańi wielkie

teee...młody!...nie siej qrfa fermenta ! .nie zajarzyłeś, że f tym roku mamy bojkot niby śfiątecznego 14 lutego ??

yyy nie? sam stwierdziłes ze jestem "jakis taki inny"