[ot]ciekawe samochodówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
take sobei pomyślałem ze przydał by sie tutaj temat o fajnych gierkach samochodowych
niewiem czy słyszeliscie o gierce Racer, przed chwila szperałem sobie w necie i natrafiłem na dodatek to tej ze gry D1 drift grand prix, jesli posiadacie kierownice i lubicie podriftować to polecam całekim realistycznie można sie pobawić. tu macie linka do strony na której wszystko znajdziecie
http://www.fsr.no/d1rdgp/downloads.php

Ja kiedys widzialem gre Kolin makre dwa - fajna

Nic nie przebije "formułek" na ATARI

A lotus na amidze ? To była gra, a nie to co teraz że tylko tuningi jakieś i strzelanki

lotus to byla gut gra bo mozna bylo z kolega na jednym kompie i na pol ekranu sie zmierzyc i ta grafa

dobre tylko ponoc trudne w opanowaniu sa "gp legends"=formula1 lat 60tych , rally trophy=rajdy lat 70tych, nienajnowsze gry ale dla mnie najlepsze bo maja klimat ktory kubie.... ciekawe co pokaze "gt legends"? musze zlookac.

ja tam jestem, wielkim fanem need for speeda .............. jedynki i dwojki oczywiscie...

A amigowy Vroom A taki WRC Rally Championship w ktorego z braciakiem tluklem na 2 kompy Ehh to byly gry a nie tera to wszystko pod tytulem - zaloz neony to bedziesz szybciej jechal.

mikro maszines na pegazusa wymiatajom

Skoro jesteśmy przy pegazusie to pamiętacie "czołgusie" ? (Tank się to chyba nazywało)
... oj były czasy

To nie samochoowki, ale moje ulubiione gry to Wolf3D, Prince of persja, Another World, Montezuma Revenge (atari)(pc)

niezapominajcie o grze jaguar xj220 na amige.jeszcze dobra gierca to rysiek burns rally tylko trudna jak cholera.

Bart128 dobrze gada! GP Legends i Rally Trophy są wypas, a z nowych to miałem okazje grać w Richard Burns Rally i też była fajna.
Z nie samochodowych to czasami pogrywam w America's Army, bardzo realistyczna strzelanka sieciowa.

Cytat:
to czasami pogrywam w America's Army, bardzo realistyczna strzelanka sieciowa.

też w to gram a raczej grałem ale gierca dobra i za darmo

Co do samochodówek to nieśmiertelny jest CMR 2.0 Miałem kiedyś też Rally Masters, bardzo fajna gra, fajne trasy, fajne furki tam były (WRC, Kitcary, B-grupy), niestety gdzieś mi się zagubiła a na necie nie moge znaleźć a bym pograł bo to naprawdę bardzo fajna gra

need for speed porshe, bardzo fdajna giera, niestety za h** znalezc na necie nie moge

Maluch Sim

a w xpand rally graliście??też niczego sobie gierca i polska wsumie colin 2 to najleprze z colinów no może jeszcze 4 jest dobra bo 5 to juz jakieś nieporozumienie.właśnei przed chwila skończyłem gt legends i zaś będe męczył lfsa

i moze lepiej przy graniu pozostan a swapy i centrale sobie odpusc

Cytat:
2006-01-26 20:58:49, toki pisze:
need for speed porshe, bardzo fdajna giera, niestety za h** znalezc na necie nie moge

www.torrenty.org

Ja pogrywam w RBR, LFS I na razie styka poki remont robie ;D

http://osloskop.net/r/306.html
Rally Masters