Zbieram na mandat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
datki w kwotach jakichkolwiek slac prosze na :
70 1050 1344 1000 0022 6575 4909

z gory dziekuje

nie płać

a jak zrobią ci sprawe - udowodnij im że to nieporozumienie

poszukaj świadków - gra na zwłoke

poproś o kare nagany jednak za sprawe sądową i tak musisz zapłacić

jak dobrze naściemniasz kolegium będzie mniejsze od mandatu - i mogą je rozłożyć na raty

nie płać - niech oni cię znajdą .

jaką sprawę? po mandat zgłasza się komornik ze skarbówki..albo z odpisu podatku sobie ściągną, sprawę masz jak nie przyjmiesz mandatu

do 3 miesiecy moge nie placic zanim komornik mnie zacznie teges ( mam juz takie 2 wezwania w domu za mandaty z kiedys tam...) wiec zbieram bo tak czy inaczej trza zabulic . za kazdego wplacajacego sie pomodle wiec prosze o datki

hłopie ja nazbierałm mandatów za ponad 2.5tys a nie zapłaciłem ani jednego. pare miesięcy tem przyszło z użedu skarbowego jakieś białko za mandaty i to olałem i do dziś niikt sie nei zgłosił ani nie upomniał.więc olej sprawe

albo nie zapłacisz bo się nie zgadzasz i wtedy jest sprawa

jakie mandaty o czym wy gadacie, nie słyszałem żeby ktoś kiedys został zmuszony do zapłacenia, że coś Ci przysyłają to nie znaczy ze odrazu komornik Ci przyjdzie, dlatego ja nigdy nie daje w łape, wole dostać mandat i go nie płacić, a jak mi coś przyślą to trzeba ściemniać aż minie 5 lat i mandat bedzie nieważny

Cytat:
2006-02-26 11:19:53, Try3ek pisze:
jakie mandaty o czym wy gadacie, nie słyszałem żeby ktoś kiedys został zmuszony do zapłacenia, że coś Ci przysyłają to nie znaczy ze odrazu komornik Ci przyjdzie, dlatego ja nigdy nie daje w łape, wole dostać mandat i go nie płacić, a jak mi coś przyślą to trzeba ściemniać aż minie 5 lat i mandat bedzie nieważny

3 lata...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Mi skarbowka zajała konto bankowe za 100złotowy mandat sprzed roku...

Tzn skasowali mi z konta 100 plus koszta egzekucji czyli 6.40 zl
A ze mialem 2 zlo to teraz mam -104zł... takze nie zdziwta sie jak wam zap*** kase z konta...

[ wiadomość edytowana przez: tomx1 dnia 2006-02-26 12:43:11 ]

comar jeśli przez trzy lata nie znajdziesz uczciwej pracy , lub zapomną o tobie może się uda - jeśli będziesz miał ich więcej część umożą .

mnie tez zajeli kase na koncie , chyba 550pln, mieli pecha bo mialem cale 50 groszy. wiec prosta sprawa poszedlem zalozyc konto w innym banku i tyle. takze luzacko mozna nie placic. zreszta byli glupi bo przyslali zawiadomienie o blokadzie konta z 7 dniowym wyprzedzeniem , zdazylem jeszcze przy okazji kase w bankomacie wyplacic polska rzondzi

jeśli nie składasz podań do służb mundurowychy
olej wat -mandat

Cytat:
2006-02-26 13:41:32, jar128 pisze:
comar jeśli przez trzy lata nie znajdziesz uczciwej pracy , lub zapomną o tobie może się uda - jeśli będziesz miał ich więcej część umożą .

prace mam uczciwa...
auta 2 sa na mnie zarejestrowane
majatku tez swojego cos mam
wiec placic tak czy inaczej bede, ale szkoda mi 100 wydawac , moze sie troche uzbiera

a do mnie kiedyś przyszedl komornik i musialem beknąć 7 stów w 2 dni!!! A do przeterminowania mandatów brakowalo po parę dni!

prawo to pajęczyna bąka wypuści , a muche zatrzyma .

też się kiedyś na mnie komoras uwzioł jak mu stanowczo powiedziałem NIE - przyłaziła natrętna męda dwa razy w tygoniu aż zapłaciłem .

Cytat:
2006-02-26 16:49:59, ZoLt4R pisze:
mnie tez zajeli kase na koncie , chyba 550pln, mieli pecha bo mialem cale 50 groszy. wiec prosta sprawa poszedlem zalozyc konto w innym banku i tyle. takze luzacko mozna nie placic. zreszta byli glupi bo przyslali zawiadomienie o blokadzie konta z 7 dniowym wyprzedzeniem , zdazylem jeszcze przy okazji kase w bankomacie wyplacic polska rzondzi

nie chce cie martwic ale z podstawowki wiem ze nic w przyrodzie nie ginie...a tym bardziej pieniadze z banku....przy likwidacji konta upomna sie o swoje plus maly procent banki rzadzą

w dupie ich mam, juz ze 3 lata tak to lezy, maja pecha bo to konto jest za darmo wiec mam ich gdzies. jest baja