Nie przestrasz sie !! :]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1

A teraz jak inny to robia !!

null2

2

padłem jak zobaczysz tego chłopca

zajebiste zwlaszcza 2

Cytat:
2006-02-15 20:25:36, pterock pisze:
zajebiste zwlaszcza 2

wojciechu z rząski REGULAMIN!!!!

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-02-15 20:27:15 ]

oszzz niezle hahahahahahhahahahah

Kurrr.... dzieciak pewnie bedzie mial tera schyze do konca zycia...ja bym tego tatusia skopal

hehe jak ja bede tatusiem to nie bede pokazywał dziecku takich spraw !! ;] niestety w stadium dojrzewania maja skłonnosci do zapamietywania takich niemiłych spraw !! a potem jak dorosnie to "skapiszonuje morde" swomu tacie

Cytat:
2006-02-15 20:26:52, mateuszc pisze:
wojciechu z rząski REGULAMIN!!!! [ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-02-15 20:27:15 ]

a cicho tam

biendy chlopak tkaie stresy

sorki ucze sie i chce zobaczec czy mi wyjdzie obrazek

ale możesz edytowac posty a nie następny

tzn. ?
:]

[ wiadomość edytowana przez: wrc126p dnia 2006-02-15 23:40:16 ]

Cytat:
2006-02-15 23:13:16, wrc126p pisze:
tzn. ?

no bo przecież napisałeś 2 posty pod sobą z jenego nic nie wynika , to po co piszesz następny? masz przycisk edycja i tam zmieniasz

Chore!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mozecie sie z tego smiac?????

Tatus albo brat zasluzyl na potezny wpierdol za taki numer z premedytacja a byl z premedytacja bo inaczej by nie stal i nie nagrywal!!!!!!!!!!

Mozna tak straszyc ale doroslych, to troszeczke inaczej psychika doroslego jest inna niz dziecka do tego chyba nikogo nie nalezy przekonywac...

Spojrzcie na tego dzieciaka jest przerazony powaznie a nie ze podskoczyl dwa razy i po krzyku.

Panowie pelna krytyka z mojej strony za prezentacje tego i nasmiewanie sie...

Lal bym w gebe tego drania jakbym byl swiadkiem takiego "dowcipu" ...

Cytat:
2006-02-16 12:35:46, borysirl pisze:
Chore!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mozecie sie z tego smiac????? Tatus albo brat zasluzyl na potezny wpierdol za taki numer z premedytacja a byl z premedytacja bo inaczej by nie stal i nie nagrywal!!!!!!!!!! Mozna tak straszyc ale doroslych, to troszeczke inaczej psychika doroslego jest inna niz dziecka do tego chyba nikogo nie nalezy przekonywac... Spojrzcie na tego dzieciaka jest przerazony powaznie a nie ze podskoczyl dwa razy i po krzyku. Panowie pelna krytyka z mojej strony za prezentacje tego i nasmiewanie sie... Lal bym w gebe tego drania jakbym byl swiadkiem takiego "dowcipu" ...

nic dodac nic ujac... ten ktos musi miec zdrowo mapierd... pod sufitka...

Cytat:
Chore!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mozecie sie z tego smiac?????

Tatus albo brat zasluzyl na potezny wpierdol za taki numer z premedytacja a byl z premedytacja bo inaczej by nie stal i nie nagrywal!!!!!!!!!!

Mozna tak straszyc ale doroslych, to troszeczke inaczej psychika doroslego jest inna niz dziecka do tego chyba nikogo nie nalezy przekonywac...

Spojrzcie na tego dzieciaka jest przerazony powaznie a nie ze podskoczyl dwa razy i po krzyku.

Panowie pelna krytyka z mojej strony za prezentacje tego i nasmiewanie sie...

Lal bym w gebe tego drania jakbym byl swiadkiem takiego "dowcipu" ...

Również popieram. Możliwe że dzieciak będzie miał teraz uraz do kompa

Cytat:
2006-02-17 21:34:13, York pisze:
Również popieram. Możliwe że dzieciak będzie miał teraz uraz do kompa

jeden uratowany

http://fishki.net/comment.php?id=7945

ta sama gra, ale już wykształtowani i ułożeni ludzie