Hmm teraz to juz nie wiem co mam zrobić????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i co teraz zrobic, duzo jezdzi po Polsce takich klasycznych Mirków,chociaz ten zderzak nie pasuje do kanciatego auta to mi sie w pewien sposób podoba, na dodatek chciałbym go omalowac na żóółto-czarny kolor tylko nie wiem jeszcze jaki schemat ma być na aucie tzn gdzie czarny a gdzie żółty????no i teraz to nie wiem co zrobic .pozdro

Gdzie Ty widzisz klasyczne Mirafiori? Chyba nie to skrzywdzone auto z profilu? ŻÓŁTO CZARNO!!!!! Człowieku czy Ty na łeb upadłeś????!!!! Lepiej odrazu przesiądź się na C330 a Fiaty zostaw w spokoju!

mówicie ze straszydło to poradzcie cos skoro was to razi w oczy

zadbana seria ot i aż tyle....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

daj normalny zderzak, najlepiej ten szeroki. ladnie czernidlem natrzyj, zdejm te nakladki na progi. ot co wszystko

a zapomnialbym - sciag te wloteksy z maski

I tego bad looka tez wypadałoby sie pozbyc.
A jak chcesz widzieć podrasowane Mirafiori to poszukaj po forum, zwłaszcza po wątkach Kosy131 o restauracji 131 Racing - tak mozna usportawiać Mirafiorkę

...albo zaglądnij do mojego profilu

A tak swoją drogą, to czym robiłeś zdjęcia swojej Mirki (pytam o te w profilu )

mowisz ze skad jestes?pomarancz,do holery miales trzymac feraine za ryje a ty sie gdzies wloczysz tym wielkim autem

witam, mimo wszytsko chyba łatwiej i taniej bedzie jak - bez urazy - sprzedarz (jesli ci sie uda) to cos co tylko nazywa sie fiat 131 i kupisz (jesli bardzo chcesz mirafiorke) jakąś zadbaną w dobrym stanie.

pozdrawiam

bez jaj panowie ja tak niekrytykuje waszych bryk bo sa wasze nie moje ja i tak zrobie z tym autem po swojemu czy sie to komus podoba czy nie,taka ma wola i ja spełnie nie kazdy klasyk musi byc zawsze klasykiem

Zapytałeś, to Ci wszyscy odpowiedzieli. Na tym forum chyba nie ma osób którym takie przeróbki przypadłyby do gustu. Zrobisz jak uważasz-Twoja fura.

Witam,

zgadzam sie z tobą z zupełności, że to twoje auto i, że zrobisz je tak jak będziesz chciał, ale ..... wcześniej mowiłeś o fajnych klasycznych mirafiorkach, które ci sie bardzo podobają. dlatego właśnie napisałem ci chyba najprostsze rozwiązanie na posiadanie klasycznej mirafiorki.

pozdrawiam i życzę powodzenia.

no karbo masz racje ale niestety niemam za tyle kasy zeby kupywac nowe auto , jak juz kupiłem to bede jezdzic ile sie da i zrobie co sie da a co do kolorów zainspirowała mne kolezanka heh a jezeli jej sie podoba to mi tez, oki dzieki za wasze wypowiedzi mam nadzieje tylko ze na zloty mnie przyjmiecie mym jakto nazywacie 'szkaradztwem' co do auta Seru ma zajefajne fele

nie no nie ma sensu kupowac nowej, posciagaj te dodatki i bedzie git. mirka sama w sobie jest ladnym samochodem. ew. gdy bedziesz mial wiecej kasy, to mozesz pokombinowac z lampami i zalozyc okragle. mozna tez zalozyc maske od diesla tak jak ja mam zrobione

no zobaczymy co mi wyjdzie z tej bryczki sama jazda mi siejuz podoba nie chodzi mi tu o szalenstwo po drodze
tylko poprostu jechac tak spokojnie 'toczyc sie' niech ludziw widzą jakmozna odswiezyc staruszka

Cytat:
2006-02-10 23:44:05, Tommy_Driv3r pisze:
no karbo masz racje ale niestety niemam za tyle kasy zeby kupywac nowe auto , jak juz kupiłem to bede jezdzic ile sie da i zrobie co sie da a co do kolorów zainspirowała mne kolezanka heh a jezeli jej sie podoba to mi tez, oki dzieki za wasze wypowiedzi mam nadzieje tylko ze na zloty mnie przyjmiecie mym jakto nazywacie 'szkaradztwem' co do auta Seru ma zajefajne fele

to nie kasa jest problemem tylko podejscie. Orginalne czesci wcale nie sa drozsze niz te ktore zakladasz na auto. Mysle ze nawet gdybys nie mogl dostac orginalnych zderzakow, do sylwetki tego auta bardziej pasowalyby zderzaki od lady 2105/2107 niz te plastikowe niewiadomo co. A co do kolorow- jak koniecznie chcesz czarno-zolty, poszukaj na necie zdjec 131 abarth w barwach olio-fiat. Moim jednak zdaniem czarny najlepiej komponuje sie z chromami.

Jako ortodoksyjnemu właścicielowi 131p w wersji CL'80 w pierwszej chwili zabraklo mi oddechu.

Ale horror. Przypomina mi się "stopniowanie czasowników" - można coś zepsuć, spaprać, sp..lić i zj ..ć na maxa. Ostatni stopień to może jeszcze nie jest , bo brak 'małysza', szachownicy, szpachlexu, siateksów i wydechu wielkości wiadra Ale na przedostatni już by się zakfalifikowało. Jeżeli zrobisz z tego klasyczne mirafiori, które jak mówisz Ci się podobają uzyszkasz wielki szacunek na tym forum.

Przyłaczam się do Kolegów - zdejmij te paskudztwa - to przede wszystkim. Szukaj zderzaków od superki wywal te progi i zmień maskę na normalną, albo jeśłi się da - wytamtaramtaj te wlotexy rodem z wiejskituning.pl.

nastepna kolejnośc to won z lampami od łady - zastap je kwadratami z mirki albo idź za radą o atrapie diesla i podwójnymi okragłymi.

A tu masz zdjęcia klasycznych lub prawie klasycznych fiorek:
http://www.kiejstut.ozimek.net.pl/foty/index.php?kat=../foty/131&w=&m=1&sort=ext

P.S. Jakby ktoś mógł Koledze pokazal jak wygląda ładna klasyczna superka, bo akurat nie mam zdjęć nadających się jako 'poglądowe'.

NIECH GUST BĘDZIE Z NAMI WSZYSTKIMI !! !! !!

[ wiadomość edytowana przez: Kiejstut dnia 2006-02-11 10:27:24 ]

kosa olio fiat byl granatowo-zolty

panowie olio fiat odpada ja mam wersje 4 drzwiową:/ a i tak pomaluje na żółto tylko trza posciagac te pasci ,spoko te wloteksy na masce są przykręcanenajgorzej bedzie z progami bo trza bedzie ciąć , spoko nie długo prace ruszą tzn pomału juz zaczne sciagac niektóre pasci pozdro