Młodociani Tjuninkowcy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapozyczone z innego forum noemalnie padłem ze smiechu

Kilka cytatów z forum takiego młodziezowego portaliku (epuls)
można sie dowiedzieć kilku "mondryh rzeczy"

Ja ja ostatnio planowałem wydech to mi sie tłoki wysypały z korbowodu i musiałem dać skrzynie biegów do naprawy, bo podobno pierścienie walnęły

witam wszystkich.sorki ale ja mam 15 lat i mam zajebiscie duze pojecie o tuningu,motowałem turbo.wymieniałem kzyrzaki w wale,robiłem tarcze chamulcowe,motowałem lotki spojlery wloty doloty ,robiłem tuning wnetza nap.neony kerownica itp, a nawet robiłem zabudowy car audio i to dzieki mojemu bratu bo jest z zawodu mechanikem,i pzestani mi tu pierdolic rz to Ł%?!Ł nie temat dlamie k to wie na temat tuningu to niech pisze a kto niewie to niech nie pisze masz jeszcze jakes pytania to pisz na gg .narka ziomale

Odp: Sportowy wydech
CZESC.ZEBY NIEBIESCY SIE NIE DOJEBALI TO TŁOUMIK MUSI MIESCIS SIE W 2 SPRAWACH, 1 GŁOSNOSC TŁUMIKA MOZE MNEC MAKSYMALNIE 94,5Db,A PO 2NIE MOZE WYDZIELAC ZA DUZO DYMU.aJEZELI WYDECH MA BYC CZESCIOŁ STYLISTYKI I MOCY TO PROPONUJE WYMIENIC WYDECH 3/4CALA,I TŁUMIK KOCOWY FIRMY remus z pzepustnica dzwieku,pozdro dla tunerów

kkaammyykk
9 Lat 08/02 12:00

Odp: dlaczego robi się tiuniny
no jak to czemu to proste a po co sie nosi fajne rzeczy np nike to poto jest ztuningowany woz zeby fajnie wygladac a jak bys mial grata i wszyscy by sie z ciebie nabijali

Odp: Palemie gumy
palenie gumy jest zajefajne szczególnie jak ma sie dobre opony które dają duzo dymu

Normalnie rośnie pokolenie fachowców lol

a ja zech kcial fjyrme tjuninkoffa kiendys miec... ale s takom kokurecjom to ja ni dom rady...

Straszne.............

Byś musiał miec w sprzedazy duzo gum które dają duzo dymu

tzn dobrych

czy ktos jeszcze w polskiej szkole uczy ortografii? czy juz wszyscy choruja na dysleksje, dysortografie i dysmozgowie?

mój brat cioteczny (13lat) ze swoim kuzynem (jeszcze młodszy) chcą "tuningować" Fiata Regate swojego dziadka. Ostatnio wypytywali mnie o kilka rzeczy (mam prawko więc jestem autorytetem )
Kilka dni temu dowiedziałem się, że ich dziadek waha się między sprzedażą samochodu, a oddaniem go na złom

to nie jest nawet śmieszne

Tragedia - Speedo, nie chcesz im auta do tjuningu oddac?

Cytat:
2006-02-20 07:12:21, flowerman pisze:
Tragedia - Speedo, nie chcesz im auta do tjuningu oddac?

żeby mnie wyśmiali ja im do piet nie dorastam

Zostawie to bez komentarza, ale co się uśmialem to się uśmialem

ja nie moge takich rzeczy czytac, bo na ortografie to jestem bardzo wyczulona i sie coraz bardziej zalamuje

Nie tylko TY Speedzia, najgorsze że wiekszość z nich zapewne ma na to papierek że te błędy to nie ich wina tylko dyslekcji, dysortografi... a już najgorsze to ze nie dość że robia błędy to jeszcze zdania sklecic nie potrafią i co drugie słowo jest niecenzuralne.

no wlasnie. a jak ktos im zwroci uwage, to w ogole tragedia
w sobote odprowadzalam kolezanke i stalysmy jeszcze chwile na ulicy i jakies takie male chlopaczki sie przyczepily, bo chcieli wejsc na plac budowy i mysleli ze chcemy na nich nakablowac te dzieci juz nie maja co robic ale ani nawet nie powiedzieli przepraszam i od razu na Ty lecieli

Cytat:
2006-02-21 09:04:26, storm pisze:
najgorsze że wiekszość z nich zapewne ma na to papierek że te błędy to nie ich wina tylko dyslekcji, dysortografi....

a w rzeczywistosci to sie nazywa dysmozgowie

Cytat:
2006-02-21 08:58:31, speedmasterka pisze:
ja nie moge takich rzeczy czytac, bo na ortografie to jestem bardzo wyczulona i sie coraz bardziej zalamuje

Ja też