Impreza Klubowa Rally-Kraków 26.02.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na Imprezę Klubową, która odbędzie się 26 Lutego 2006 (niedziela), na terenie "zajezdni" przy ul. Stelli-Sawickiego w Krakowie.

Wpisowe:
· 20 zł
· dla członków Klubu 15 zł

Trasa imprezy będzie składała się z 1 dłuższej próby, przejeżdżanej trzykrotnie (do najlepszego wyniku będą zaliczone 2 najlepsze czasy) lub czterokrotnie - w zależności od frekwencji. Start do próby będzie poprzedzony dwoma przejazdami treningowymi.

Dla kierowcy i ew. pilota wymagane kaski.

Ilość zawodników ograniczona do 30- pierwszeństwo będą miały zgłoszenia złożone przez e-mail zgloszenia@rallykrakow.com (zgłoszenia do pobrania na stronie klubowej) lub telefonicznie 012 645-71-19 lub 0509-597-841. Zgłoszenia można przesyłać do piątku 24.02.2006, do godz. 21.00.

Przewidziany start imprezy o godz. 10.30 - zapisy na miejscu od godz. 9.30 do 10.15

Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy i formularze zgłoszeniowe- dostępne na stronach www.rallykrakow.com oraz www.erajdy.com .

Serdecznie Zapraszamy !

kto jedzie ze mna na prawym??? z tym ze nie mam kaskow;/ kto ma pozyczyc??? mam letnie opony wiec jazda bedzie typowo pod publike

Ja bym sie przejechal ale pewnie bede w Tarnowie...

Cytat:
2006-02-22 08:37:38, goorek pisze:
kto jedzie ze mna na prawym??? z tym ze nie mam kaskow;/ kto ma pozyczyc??? mam letnie opony wiec jazda bedzie typowo pod publike

kaski mam(jak co to Ci pożycze),jest pare procent szans że będe ... ale to pewni w sobote dopiero będe wiedział...
blady ??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

będe w roli pomocnika fotografa

tam przy starym lotnisku i ogródkach działkowych? Jeżeli nie to mnie poprawcie bo chciałbym przyjechać i popatrzeć

no prosze nawet niewidzialem czy jade i sie dowiaduje ze jade robic foty podoba mi sie to! bede z moim pomocniekiem :p MateuszC GOOREK OGNIA

No to czekamy na obszerna fotorelacja
Mnie niestety nie ma w ten weekend w krk

Goooooooorek ognia!!!! Ja bym sie przejechał na prawym ale nigdy niepilotowałem i byś porozjeżdzał publike przezemnie
EDIT: Do tego bym pewnie pożygał ci całe auto nielubie jezdzic z przodu....

[ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2006-02-23 21:24:12 ]

oto człowiek ktory zapoczatkuje ruch "dziadków ruszających dupy z foteli bujanych" apelujeo nasladownictwo tego osobnika

powodzenia

haha no jak nie jak tak

mysle czy zakladac zimowki

najpierw to zobacz czy Ci odpali a zimówki zostaw na koniec serwis Ci załozy

Cytat:
2006-02-23 22:38:48, goorek pisze:
mysle czy zakladac zimowki

załóż, jak do tej pory na zajezdni jest mokro/trochę lodowato/ślisko, a nie zanosi się żeby się pogoda zmieniła, ja na 100% jadę na zimówkach

Cytat:
2006-02-23 23:00:59, barakuda pisze:
najpierw to zobacz czy Ci odpali a zimówki zostaw na koniec serwis Ci załozy

chlopaku, pali jak nigdy. pewnie sie zwali cos jak juz dojade na zajezdnie kopulka spadnie albo cos innego sie wykrzaczy

Cytat:
2006-02-24 07:00:24, Konrad_P pisze:
załóż, jak do tej pory na zajezdni jest mokro/trochę lodowato/ślisko, a nie zanosi się żeby się pogoda zmieniła, ja na 100% jadę na zimówkach

trza bedzie chyba tak zrobic.

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2006-02-24 08:37:50 ]

lista juz zamknieta

Cytat:
2006-02-22 08:37:38, goorek pisze:

Chętnie bym Cię popilotował , ale mam jeszcze dla kogo żyć
Ale i tak przyjadę Smokiem
P.

o której godzinie zaczynacie ?
przyjade pokibicować , mój fiat jeszcze nie gotowy

Cytat:
2006-02-24 13:41:16, ARTUR128 pisze:
o której godzinie zaczynacie ? przyjade pokibicować , mój fiat jeszcze nie gotowy

przyjedź koło 10

Cytat:
2006-02-24 10:13:29, Peyyoo125 pisze:
Chętnie bym Cię popilotował , ale mam jeszcze dla kogo żyć

nie przesadzaj, cala zima w fiacie przeleciala na letnich. coprawda nie jezdzilem nim zawsze na codzien.

jednak nie zmieniam opon. mam dwie dobre zimowki i dwie slabe i wole zeby cale auto sie slizgalo niz przod wyjezdzal z zakretu. a zreszta jeszcze zobacze

ja moglbym cie popilotoac ale nie wiem czy pamietasz ale kiedys na zajezdni bylem pilotem carva na drugim zakrecie zgubilismy droge
Sam chcialem sie przejechac ale lista jest juz zamknieta. Rino mial jechac ze mna wiec moze teraz pojedzie z Toba ??