[126]amortyzatory

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Pewien czas temu na allegro pojawily sie amortyzatorki firmy COFAP. Na stronie lizarda pisało że są niedość że bardzo dobre to jeszcze mało spotykane. Pisał również ze są gazowo olejowe. I teraz chciałem zadać pytanie. Czy cena jest przystępna? Czy to nie czasem jakiś chłam? Amortyzatory COFAP - oto adres do aukcji na allegro. Żeby nie bylo wpisalem w wyszukiwarke COFAP - nie znalazlo.

Tu masz coś a amorach
ale ktoś kiedyś pisał o tych amorach nie wiem czy nie ruff , może napisz do niego priva

[ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-02-20 14:16:06 ]

Dzieki... Nie chce zawracac glowy. A może mi ktos powiedziec czy to jest przystepna cena za amorki?

jak dla mnie dość taka cena

Dzięki za informacje A teraz mam inne pytanie... Jakie zderzaki byście mi polecali? Chromowane czy też plastikowe? Odrazu dodaje ze jak bede mial wóz to bede ostro zrywowal A gdzies czytalem u was na forum ze plastikowe sie urywają na kreciolkach... Prosił bym o rade...

chromy

Hehe wlasnie tak tez sie zastanawialem czy chromików nie ustrzelic na szrocie. Po ile mogą byc dwa (tyl & przód)? z 15 zł? Ewentualnie jak sobie pomysli ze nie stac mnie na ospojlerowanie samochodu to moze da znizke do 10 zł

Wazki plastik tez jest ok - moje zderzaki dostaly pare razy i nawet nie pekly.

zależy od stanu możesz trafić po 5zł możesz po 50zł

Hmm... Najprawdopodobniej wezme chromy Mam nadzieje że wybrałem odpowiednią opcje?

Cytat:
2006-02-20 14:14:28, mateuszc pisze:
Tu masz coś a amorach ale ktoś kiedyś pisał o tych amorach nie wiem czy nie ruff , może napisz do niego priva [ wiadomość edytowana przez: mateuszc dnia 2006-02-20 14:16:06 ]

mam te cofap i nie polecam, chlam totalny

byłem dzisiaj na szrocie i zderzaki chromy sa w strasznym stanie;/

Wolf... Ile na nich przejechales tak ok. ? Czy ja wiem czy w strasznym. Zobacze jak u mnie na złomach może trafie jakiegos co dopiero zajechal na złom albo gdzies w budce lezaly. U nas przy Grębocinie jest szrocik tam nabylem mojego moona i moją monte carlo. Tam jest budka w której czesci są jezeli tam je trzyma to możliwe ze bedą w srednim stanie...