Do Eskorciarzy z Wrocławia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dajcie namiary na sprawdzonego i niedrogiego mechanika (jakieś cuda na paliwie się dzieją, na gazie śmiga aż miło) we Wrocku.

Może Caros przy Warsztatowej? Jeszcze tam nic nie robiłem, ale przy okazji zabawy ze sprzęgłem goście wydawali się konkretni, poza tym maja dość dobrą opinie.

Za to z pewnością NIE polecam partaczy z Redforda obok Strzegomskiej! Chyba, że masz ochotę na wywalenie kasy w błoto i dorzucenia na główkę troche siwych włosów...

Cytat:
Może Caros przy Warsztatowej? Jeszcze tam nic nie robiłem, ale przy okazji zabawy ze sprzęgłem goście wydawali się konkretni, poza tym maja dość dobrą opinie.

Ja tam zazwyczaj naprawiam auto. Na razie jestem zadowolny - z wiekszoscia rzeczy dali sobie rade (wyjatek hamulce). Czesci maja troche drozsze niz na sieci (np. przewody WN 150 zl) ale roznica jest do przezycia.

Cytat:
Za to z pewnością NIE polecam partaczy z Redforda obok Strzegomskiej! Chyba, że masz ochotę na wywalenie kasy w błoto i dorzucenia na główkę troche siwych włosów...

Tam bylem tylko raz. Jak uslyszalem, ze:
- wymiana pasa pasazera (mialem swoj) - 200 zl
- odwrotnie dzialajace spryskiwacze to uszkodzony przelacznik zespolony - 700 zl (jest to kwestia odwrotnie przypietych kabelkow)
to podziekowalem.

Obie rzeczy zrobil mi pierwszy napotkany warsztat za 50 zl

Pozdr

Kiedyś nawet zastanawiałem się, czy Redforda nie podać TVN do programu usterka

Ale zawsze pozostaje jeden plus. Od wizyty w tym słynnym warsztacie wszystko robię sam

Dzięki za przestroge.

Hehehe slawny RED FORD Ja tam nawet nie dzwonie. Szkoda impulsow. Ja osobiscie naprawiam autko w DAR-CAR na ul. Swojczyckiej 21-41 (071 348 50 51) Goscie sie znaja na wszytkim doslownie. Przywoza do nich wozki typku EVO Subarki kolega naprawia tam Octavie RS. Jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby czegos tam nie naprawili. Ceny dobre. Polecam.
Caros na Warsztatowej tez tez slyszalem ze OK.

A może zrobić osobny wątek o zakładach z całej Polski- które są polecane, a na które lepiej uważać?

Cytat:
2006-02-20 21:21:41, matadorRS pisze:Ja osobiscie naprawiam autko w DAR-CAR na ul. Swojczyckiej 21-41 (071 348 50 51)

To jest tam na rogu miedzy stacjami "ORLEN" i "RÓŻA"

To jest za Auto Shrotem TERCJAK. Po prawej stronie na terenie zakladow. Dokladnie na przeciwko ORELNU ( nie stacji tylko tej calej ich bazy). Tylko ze maja teraz remoncik i chyba bede zmuszony pojechac do CAROSa. Nie wiecie ile tam moze kosztowac diagnostyka calego silnika autka??

Dajcie Mi namiar tel do Caros'u bo niemoge znalesc. Jak dzwonie na ich numer to odzywa sie agencja reklamowa.

Caros Warsztatowa tel 71 339 98 88

No i proszę Poukładało się

Zdecydowanie polecam Caros'a. Goście są konkretni i naprawdę znają się na rzeczy. Robiłem tam sporo mniej lub bardziej poważnych usterek mojego Essiego i nigdy niczego mi nie spartaczyli, czego nie można niestety powiedzieć o innych warsztatach (np w Kłodzku ). Ceny w Carosie też są OK. Dlatego polecam